A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ з питань освіти, молоді і спорту Золочівської міської ради Золочівського району Львівської області

Хай Христове Воскресіння наповнить кожне серце любов’ю!

Дата: 02.05.2019 10:08
Кількість переглядів: 100

Світле свято Воскресіння приносить очищення душі. Ми чекаємо на нього, готуємось до нього. У такому  очікуванні пройшов передвеликодній тиждень у Золочівському районному дитячому будинку «Рідний дім».

На початку діти разом з директором дитячого будинку Тамчук Наталією Петрівною прибрали Великоднє   деревце квіточками і писанками, виготовленими своїми руками з мисткинею Оксаною Кириловою.  У четвер 23 квітня до дітей дитячого будинку «Рідний дім» завітали старший інспектор ювенальної  превенції Березіна О.І., керівник мобільної бригади соціально-психологічної допомоги Ольга Легоцька, психолог Золочівського районного центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді Брояко А.І..  Андрій Іванович розповів про історію походження писанки та різновид їх розпису, також нагадав яких правил безпеки потрібно дотримуватись. Усі вихованці охоче розмальовували писанки, хоч і на папері, зате надавали їм свої орнаменти і барви.

У Страсну П’ятницю дитячий будинок відвідали з гостинцями голова райдержадміністрації Володимир Недзєльський, голова районної ради Олег Банах та начальник відділу соціальної роботи РЦССДМ Оксана Дужа. Діти віршами вітали гостей з наближенням Христового Воскресіння.

У суботу разом  з ЗДВР Трохимчук Л.Б. і вихователькою Петелицька В.С. вихованці готовили Великодні кошики: для старших вихованців – великий, для молодших – маленькі. Кожен мав можливість освятити Пасхальні смаколики, якими щиро пригощалися у неділю, на Великдень, під час святкового сніданку.

Окрема подяка від діток дитячого будинку дітям з Луганщини за передані чудові пасочки.   Хай  Христове Воскресіння наповнить кожне серце любов’ю!

 



« повернутися

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень