A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ з питань освіти, молоді і спорту Золочівської міської ради Золочівського району Львівської області

Навчання основ цивільного захисту у Скварявській ЗОШ І-ІІІ ст.

Дата: 13.05.2019 17:24
Кількість переглядів: 89

Приємно, що військовослужбовці Національної гвардії співпрацюють з навчальними закладами. У першу чергу зі школами. Цього тижня до Скварявської ЗОШ І-ІІІ ст. завітали представники Навчального центру Національної гвардії України (м. Золочів).

Лейтмотивом зустрічі була розповідь про основи цивільного захисту. Це стосувалось хімічного захисту, а саме: використання протигазів, їх функціонального призначення, типів і видів. Окремо було розглянуто питання захисту радіаційного характеру. Учасники зустрічі дізнались про прибори, які застосовуються для вимірювання дози радіаційного фону в повітрі, а також шляхи уникнення загроз здоров’ю в разі виникнення радіації.

Надзвичайно схвилювала розповідь про загрози вибухонебезпечних пристроїв, їх типів і видів, що було наочно продемонстровано на прикладі, як гранат ручного типу, так і більш складних пристроїв, через які дитина в умовах російсько-української війни ставить своє життя в потенційно загрозливу ситуацію, оскільки ворог - підступний.

Наступна розмова стосувалася способів надання першої медичної допомоги при кровотечі та при надзвичайних ситуаціях в умовах ведення бойових дій.

Щиро вдячні військовослужбовцям Центру Національної Гвардії за змістовну і необхідну в умовах війни розмову.

 

 



« повернутися

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень