A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ з питань освіти, молоді і спорту Золочівської міської ради Золочівського району Львівської області

Тиждень безпеки руху у Золочівській ЗОШ І-ІІІ ст. №4

Дата: 07.05.2019 14:18
Кількість переглядів: 93

6 травня 2019 року для учнів 5-11 класів Золочівської ЗОШ І-ІІІ ст. №4 у рамках "Тижня безпеки дорожнього руху" проведено зустріч із представниками патрульної поліції м. Золочева.

Майор поліції Оксана Березіна нагадала учням про правила безпечного руху велосипедистів, зокрема наголосила, що велосипед обов'язково повинен бути укомплектований світловідбивачами, а у темну пору повинен бути увімкнений ліхтар (фара). Сам велосипедист має бути на дорозі видимим, намагатися їздити в шоломі, мати справні гальма, звуковий сигнал та дотримуватись правил дорожнього руху.

Згодом, працівники поліції розповіли та продемонстрували дітям про спеціальні технічні засобами, якими повинен бути укомплектований автомобіль патрульної поліції. Так, мигалки червоно та синього кольорів забезпечують постійну візуальну присутність поліції на вулиці. Для установлення стану алкогольного чи наркотичного сп’яніння використовують спеціальні технічні засоби, цифрові показники яких після проведення тесту не повинні перевищувати допустимі норми. Також, учням дозволили сісти за кермо патрульного автомобіля, говорити в гучномовець. Діти відчули себе справжніми поліцейськими та ділилися неймовірним враженнями.

Учні засвоїли, що Патрульна поліція здійснює цілодобове патрулювання вулиць, першою реагує на виклики за екстреним номером 102 та має за мету забезпечення публічного порядку і безпеки, захисту прав громадян, а також безпеки дорожнього руху.

 



« повернутися

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень