A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ з питань освіти, молоді і спорту Золочівської міської ради Золочівського району Львівської області

У нас єдина мета – Україна свята, нездолана ніким і ніколи!

Дата: 08.05.2019 16:12
Кількість переглядів: 263

День Пам’яті і примирення для всіх – особливий день. Подвиг, здійсненний нашими дідами і прадідами, настільки великий, що його масштабність із часом стає лише яскравішою і помітнішою. Ці дні викликають відчуття безмежної гордості за наш народ та водночас уособлюють героїзм і вічну скорботу за мільйонами нерозквітлих українських доль, нездійснених мрій і задумів.
Сьогодні учні Великовільшаницької ЗОШ  І-ІІІ ступенів вдень вшанування пам`яті жертв Другої світової війни долучилися до спільної  молитви з духовним наставником села о. Остапом Гнатовим та провели годину реквієм «У нас єдина мета – Україна свята, нездолана ніким і ніколи!».

Ми пам’ятаємо, якою страшною трагедією для українців була Друга світова війна. Ми пам’ятаємо, що агресора зупинили спільними зусиллями об’єднані нації. Ми пам’ятаємо, що той, хто захищає свою землю, завжди перемагає. 

Віддаємо глибоку шану кожному, хто брав участь у двобої з нацизмом. Схиляємо голови перед священним подвигом воїнів-визволителів – перемогою над нацизмом та незламною силою духу українських вояків у боротьбі за Незалежність України!

 



« повернутися

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень