A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ з питань освіти, молоді і спорту Золочівської міської ради Золочівського району Львівської області

Чистота, порядок та благоустрій залежить від кожного з нас!

Дата: 24.04.2019 11:41
Кількість переглядів: 130

Учні 3 та 4  класів Словітського НВК разом із класними керівниками Левчишин М.С. і Здоровгою Г.В.  долучилися до місячника благоустрою.

Природа — це велике і незбагненне диво, яке людині треба розгадати про­тягом свого життя. І, мабуть, немає дивовижнішої і таємничішої казки за саму природу. А скільки у ній непізнаного, нерозгаданого, величного і диво­вижного!

За цю красу, за велике щастя — жи­ти на Землі — ми повинні берегти природу, всю нашу планету, бо вона жива, вона просить нашої допомоги.

У березні на Львівщині стартував «Місячник озеленення, прибирання та благоустрою». Учні долучилися до місячника та продемонстрували свою активну позицію в збереженні довкілля, взяли участь у заходах, спрямованих на формування екологічної свідомості, екологічної безпеки:

- в рамках проведення заходу «Там, де закінчується вода, там закінчується життя» (до Всесвітнього дня води), переглянули  відеоролик «Річки України», неоціненне значення води передали у своїх малюнках – крапельках, якими прикрасили колективно створений плакат «Вода – це життя! Бережіть воду!»;

- впорядковували клумби: «Весняні клопоти на шкільних клумбах», «Від зернинки до квітки», посадили зелені насадження, прибирали території;

- взяли участь в екологічних акціях: «Первоцвіти просять захисту», «За чисте довкілля», «Квітни, наша школо!», «Посади дерево»;

- для озеленення класних кімнат насадили кімнатні рослини;

- прослухали інформ-повідомлення:  «Не спалюй суху траву!», «Ліс - надбання людства» (до Міжнародного дня лісів), «Донеси сміття до смітника!»;

- в соціальній мережі  долучилися до екологічного флешмобу # TrashtagChallenge (необхідно було сфотографувати забруднене місце, прибрати його і викласти фото «до» і «після» прибирання із хештегом) – розчистили потічок та прибрали біля криниці, з якої завжди можна напитися прохолодної джерельної водички.

Завдяки проведеним заходам, ми зуміли привернути увагу учнів до екологічних проблем нашого села, розширили знання про природу, школярі зрозуміли до яких наслідків може привести забруднення довкілля.

Діти, любіть і насолоджуйтеся природою, зігрійте теплом свого серця, цінуйте і бережіть! Природі потрібна ваша допомога. Надайте її! Робіть все для збереження життя на нашій планеті, адже вона така прекрасна!

 



« повернутися

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень