A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ з питань освіти, молоді і спорту Золочівської міської ради Золочівського району Львівської області

Духовна година у Сновицькому НВК

Дата: 24.04.2019 14:47
Кількість переглядів: 115

Навчально-виховний процес у закладах освіти включає в себе різноманітні аспекти навчання та виховання. Невід’ємним компонентом виховання є формування  духовних цінностей у підростаючого покоління. Саме тому учнівський та вчительський колективи Сновицького НВК І-ІІІ ст. зібралися у актовому залі закладу  на духовну годину. ЇЇ підготували учні 8-10 класів та вчителі НВК.

Метою заходу було: прославляти страсті Ісуса Христа, який заради нашого спасіння перетерпів тяжкі муки на Хресній дорозі і життя Своє віддав із великої любові до людей, співпереживати та співчувати стражданням Спасителя, віддати шану його безмежній жертві. Усі присутні прагнули зрозуміти вчинки  Ісуса Христа і хоча б частину своєї душі прихилити до Бога. Вони об’єдналися  духовно, стали  плече до плеча, пригорнулися серцем до серця, промовивши щиру молитву.  Учасники виховної години закликали усіх  оспівувати і славити Ісуса Христа, і своїми устами та щирим серцем приносити Йому хвалу, починати і закінчувати свій день тихою молитвою, віддавати Йому славу і поклоніння!

Сподіваємося, що ця коротенька духовна година допомогла глядачам перейнятися тривогами Христа, відчути Його душевний біль та зрозуміти його безмежну любов до нас.



« повернутися

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень