A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ з питань освіти, молоді і спорту Золочівської міської ради Золочівського району Львівської області

Екскурсія в історико - краєзнавчий музей Золочівської ЗОШ І-ІІІ ст. №4

Дата: 22.04.2019 10:47
Кількість переглядів: 105

17 квітня 2019 року  в переддень Міжнародного дня пам'яток і визначних місць,  які відзначають щороку 18 квітня, учні 5, 7 класів та вчителі Струтинської ЗОШ І-ІІ ст. Муц І.В., Олексевич О.О.  здійснили екскурсну подорож  у Золочівську ЗОШ №  4 в історико-краєзнавчий музей  «З джерел минулого», яка спрямована на підвищення обізнаності громадськості з різноманіттям культурної спадщини, її вразливістю та необхідністю ефективних зусиль заради збереження її для подальших поколінь.

З чудовою усмішкою зустріла школярів вчитель історії та християнської етики Патрик В.Є. Метою екскурсії було  ознайомитися з пам'ятками  старовини та процесом оформлення інвентарної картки музейного предмету, в якій міститься докладний опис експонату  та зазначені  дата і місце його створення.

У спілкуванні  вчитель   прагнула  збагатити  учнів внутрішнім змістом, пізнати їх особливість, смаки. Саме тут забуваєш про життєву метушню, про труднощі й тривоги.

З гарним настроєм та масою чудових вражень діти повернулися назад.

Визначні історичні експонати  мають бути об'єктами особливої турботи з метою охорони їхньої цілісності, упорядкування та виявлення значущості.



« повернутися

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень