A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ з питань освіти, молоді і спорту Золочівської міської ради Золочівського району Львівської області

Тиждень психології «Веселка дружби»

Дата: 22.04.2019 15:50
Кількість переглядів: 94

З метою підвищення психологічної культури учасників навчально-виховного процесу, пропаганди досягнень практичної психології у вирішенні питань навчання та виховання дітей, розширення знань учнів про науку психологію, кращого розуміння внутрішнього світу людини, розкриття творчого потенціалу  школярів та створення позитивного емоційного настрою учні Шпиколоського НВК разом із практичним психологом Рибкою С. В. вправно поставили ціль і успішно провели тиждень психології «Веселка дружби».

Відповідно до назви, кожен день тижня мав свій «особливий» колір, девіз та відповідні практичні та теоретичні заняття. У процесі проведення тижня було здійснено діагностичну, профілактичну та просвітницьку роботу.

Школярі прийняли участь в конкурсі малюнків «Дружба – це…»,  «Що для мене щастя»; акціях: «Думки Великих на щодень», «Моє ставлення до школи», «Паркан думок»,  «Дружба у нашій школі»; іграх: «Слідопити», КВК «Запальна психологія»; заняттях з елементами тренінгу: «У світі емоцій», «STOP! BULLYNG!», «Веселка щастя», а також у флешмобах «Кольоровий тиждень» та «Психологія у серці».

Запорукою успіху спільної діяльності всіх учасників стала символічна «веселка дружби» як символ індивідуальності і неповторності кожного із нас. Учні вкотре переконалися, що кожен із  них – це особистість, у якої власні смаки, уподобання, погляди, здібності, характер, але тільки у єдності та дружбі ми можемо відчути потужну енергетику та побачити всю красу різнобарв’я  утвореної веселки.



« повернутися

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень