A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ з питань освіти, молоді і спорту Золочівської міської ради Золочівського району Львівської області

До світлого дня – світлі вчинки

Дата: 23.04.2019 12:41
Кількість переглядів: 76

Збереження традицій українського народу  залежить від рівня обізнаності з ними підростаючого покоління, адже всі наші спогади родом з дитинства.  Науковці довели, що саме спогади дитинства – найяскравіші та найпотужніші, тож завдання дорослих – відповідально ставитися до збагачення та наповнення яскравих та неповторних моментів дитинства, вкласти в дитячі серця любов до рідного краю, виховувати повагу до традицій свого народу.
Напередодні Великодніх свят у Золочівському ДНЗ №4 проведено  ряд заходів   з метою  розширення та поглиблення  знань дітей про Великдень (обереги, символи), показати красу і значущість одного з найвеличніших християнських свят.

В рамках проведення заходів   «До світлого дня – світлі вчинки» вихованці дошкільного навчального закладу №4 м. Золочева  разом із педагогами, своїми  батьками виготовляли писанки для прикрашання Великоднього писанкового дерева у центрі міста.  22 квітня 2019 року   проведено екскурсію  до писанкових дерев і прикрашено їх своїми  поробками.  Дошкільники збагатили свій внутрішній світ  позитивними емоціями та зробили добрі вчинки.

 



« повернутися

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень