A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ з питань освіти, молоді і спорту Золочівської міської ради Золочівського району Львівської області

Виховний захід «Хресна дорога»

Дата: 23.04.2019 09:31
Кількість переглядів: 98

«О, Боже наш, Ісусе Христе! Ти задля нас, грішників, був обнажений, і стидом вкрився. Тому я покірно молю Тебе: дай мені, Господи, щоб я гіркими  сльозами оплакувала всі свої гріхи нечисті.  Непорочна Діво Маріє. Очисти моє серце, тіло і душу. Амінь». Такою молитвою 18 квітня 2019 року у приміщені бібліотеки с. Скварява розпочалася Хресна дорога підготовлена педагогом організатором Гурською Г.  В., класним керівником 6 класу Стельмахович Л. Д. та сільським бібліотекарем Плотицею М. С.

Виховний захід «Хресна дорога» проводився із учнями 6 класу, щоб ще раз згадати і прославляти Ісуса Христа, який заради нашого спасіння перетерпів тяжкі муки на Хресній дорозі і життя своє віддав із великої любові до нас, грішних, задля спасіння душ наших.

Без нього, ми нічого не варті на тій землі, тому повинні за все Йому дякувати. За Його ранні світанки, які змінюють темні ночі, за ясне сонце і рясний дощ, за співуче птаство і все живе створіння, і за всю неповторну природню красу подаровану ним. Без Божого благословення ми не здатні досягнути своїх омріяних висот. Тож хай Господь благословить наш український народ своєю добротою і милосердям та подає нам мир і спокій.



« повернутися

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень