A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ з питань освіти, молоді і спорту Золочівської міської ради Золочівського району Львівської області

За тиждень навколо світу у Золочівському економічному ліцеї

Дата: 19.04.2019 12:03
Кількість переглядів: 174

Ніщо так не розвиває розум людський, як географія. І. Кант
«Пізнавай! Вивчай! Подорожуй! Захоплюйся!» - під таким гаслом відбувся тиждень географії в ліцеї.

Фото без опису

Метою проведення заходів було поглиблення знань учнів із географії, розширення наукового світогляду, дослідження навколишнього середовища, усебічного розвитку особистості, виховання інтересу до вивчення географії.

Упродовж тижня було проведено ряд різних заходів: у рубриці «Є дива в природі» ліцеїсти підготували цікаві факти і здійснили віртуальну мандрівку дивовижними місцями України та світу, а також підготували усний журнал «Світова скарбниця рекордів»; рубрика  «Мандрівка в країну Кросвордію» була присвячена складанню та розв`язуванню кросвордів, ребусів, загадок та задач; рубрику «Люби і знай свій рідний край» підготували наймолодші ліцеїсти, які розповіли  про тварин і рослини, що занесені до Червоної книги України.

Яскравим завершенням була інтелектуально-розважальна гра «Щасливий випадок», у якій змагалися дві команди – «Природолюби» та «Зірки континентів». Беручи участь у різних конкурсах («Заморочки з бочки», «Чорна скринька», «Художник», «Рекорди», «Пляшкова пошта» та ін.), ліцеїсти довели, що вони не лише розумні, а ще й кмітливі, веселі, творчі та креативні.

Використання індивідуальних та групових видів робіт, активних та інтерактивних методів стимулювало учнів до участі в заходах, сприяло встановленню тісного співробітництва між учителем та учнями.

Учні показали добрі знання з географії, вміння застосовувати теоретичні знання на практиці, отримали позитивні емоції та відмінні бали.

Тиждень географії виявився насиченим, цікавим, довів, що географічна наука корисна в сучасному світі і захоплює своїми цікавими фактами та відкриттями.

Учитель географії
Боднар М. М.



« повернутися

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень