A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ з питань освіти, молоді і спорту Золочівської міської ради Золочівського району Львівської області

Мрії збуваються!

Дата: 09.04.2019 17:50
Кількість переглядів: 100

Наполеглива праця та безсонні ночі за підручниками не виявилися марними, адже,  попри шкільні книги, учням Золочівського економічного ліцею  пощастило зазирнути в ще одну, не менш важливу книгу. Усі ми знаємо: світ - це книга, а хто не подорожував, той прочитав лише одну сторінку. За свої високі досягнення в навчанні декілька ліцеїстів отримали у винагороду неймовірну поїздку у Європу і перегорнули аж три нові сторінки.

Першою був багатий історією та культурою Краків. Став зрозумілим вираз «польський Львів» або «львівський Краків», адже центр першої столиці Польщі й справді нагадує старий Львів.  Проте, як і кожне місто, Краків має свою незабутню атмосферу, якою ліцеїсти насолодились сповна. Наступним відвідали одне з найгарніших міст Європи - Прагу. Екскурсія розпочалась ще вранці, тому ліцеїстам пощастило застати це місто ще зовсім безлюдним і таким мальовничим. Уже через кілька годин воно було повне туристів зі всього світу й від тихої і спокійної Праги не залишилось і сліду. Після оглядової екскурсії містом наші мандрівники відправились на Празький Град, де побачили столицю Чехії, здавалось би, з висоти пташиного польоту. І завершили екскурсію, пропливаючи найдовшою річкою Чехії - Влтавою - та насолоджуючись красою архітектури з її чистих, спокійних вод. І кінцевою точкою поїздки була саксонська столиця - Дрезден. Місто, яке здивувало своєю історичною спадщиною абсолютно кожного. Ліцеїсти дослідили практично весь центр Дрездена,  відвідавши історичне місце Цвінгер, костел Діви Марії та екскурсію на Бастай - піщані скелі, що знаходяться на правому березі стрімкої ріки Ельби. Звісно, неможливо було не відвідати візитну картку міста - Дрезденську галерею. Там мандрівники побачили оригінали всесвітньо відомих картин, зокрема гордість цієї галереї - картину Рафаеля Санті «Сікстинська Мадонна».         

Цікавим і вражаючим видався цей вікенд у Європі. Безсумнівно, кожен згадуватиме ці дні з теплою усмішкою, адже життя під час подорожі – це неабияка пригода. Ліцеїсти отримали заряд енергії та емоцій і вже, повні сил і вражень, готові приступати до навчання.

Велика подяка від педколективу, ліцеїстів та батьків спонсору поїздки  -турфірмі «Tango travel» в особі екс-ліцеїста Олега Глинки.

Ліцеїстка групи Е-2
Золочівського економічного ліцею
Курченко Вікторія



« повернутися

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень