A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ з питань освіти, молоді і спорту Золочівської міської ради Золочівського району Львівської області

Новини

Захід «Іду з дитинства до Тараса».

З нагоди  святкування 205-річчя з дня народження Т.Г. Шевченка в Золочівському ДНЗ № 7 «Веселка» 7 березня 2019 року пройшов захід  «Іду з дитинства до Тараса».

10:02 13.03.2019

Уклін Тобі Тарасе

В рамках святкування 205-ї річниці з Дня народження  великого Кобзаря, у Золочівському ДНЗ №4 «Малятко» пройшли заходи, присвячені  вшануванню пам’яті Тараса Григоровича Шевченка та спрямовані на виховання у дітей любові та поваги до культурної спадщини своєї Батьківщини: заняття, бесіди, розвага.

09:46 13.03.2019

Є Шевченка народження дата, дати смерті в Шевченка немає!

Знову прийшла на землю Тарасова весна, яка увібрала святковість, щедрість та урочистість. Цьогоріч  вона особлива, адже нашому  поету, мислителю, Пророку - 205!        У рамках  відзначення ювілею Шевченка вихованці літературно-краєзнавчої секції Золочіської МАН, учні Жуківської ЗОШ І-ІІ ст.  представляли увазі глядачів  інсценізації творів геніального поета: «Розрита  могила», «Мені тринадцятий минало», «Іван Підкова», «Чигирине, Чигирине…», «За байраком байрак», «Стоїть в селі Суботові», «Мені однаково чи буду…», «Холодний Яр».

17:46 12.03.2019

Тростянчани вшанували Кобзаря

Щовесни, на початку березня, не лише Україна, але й увесь світ згадує про великого сина – Тараса Григоровича Шевченка. Це український поет, письменник, художник, громадський та політичний діяч. Національний герой і символ України. Академік Імператорської академії мистецтв. У Тростянецькій ЗОШ І-ІІ ст. діти підготували свято напередодні його дня народження.

17:30 12.03.2019

Засідання школи педагогічної майстерності учителів зарубіжної літератури

Інтерактивні методи навчання – один із ефективних шляхів реалізації комунікативного підходу до навчання. Їх системне використання виступає  ґрунтовною складовою у формуванні компетентної особистості учня як громадянина демократичного суспільства. Необхідність формування комунікативної компетентності учнів зумовлена реалізацією не тільки відповідно до оновленого змісту освіти, але й відповідно до новітніх методів і технологій навчання. Саме ці питання стали основою засідання школи педагогічної майстерності учителів зарубіжної літератури, яке відбулося на базі Золочівської ЗОШ №3 І-ІІІ ст. 11.03.2019 р. (керівник Прокопюк Г. В.) за темою «Змішане навчання на уроках зарубіжної літератури як шлях до створення ситуації успіху».

16:36 12.03.2019

Поїздка в Київ

8 березня 2019 року дирекцією та учителями Шпиколоського НВК проведено екскурсію для переможців та учасників ІІ етапу Всеукраїнських учнівських олімпіад з навчальних предметів у столицю нашої України – місто Київ.

16:20 12.03.2019

Ми чуємо тебе, Кобзарю, крізь століття

До 205-річчя від дня народження Тараса Григоровича Шевченка українського поета, прозаїка, драматурга, художника, національного героя і символа України у районному дитячому будинку «Рідний дім» була проведена відкрита виховна година «Ми чуємо тебе, Кобзарю, крізь століття», підготовлена вихователькою Стеблій О.Л.

16:05 12.03.2019

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень