A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ з питань освіти, молоді і спорту Золочівської міської ради Золочівського району Львівської області

Новини

Свято гумору

З ініціативи учнівського самоврядування у Гончарівській ЗОШ І-ІІ ступенів відбулося свято гумору.

17:20 11.03.2019

Візит до бібліотеки

5 березня 2019 року  учні 2 класу ЗОШ І-Ш ст. разом з класним керівником Єрмаковою І. О. завітали  до Золочівської районної бібліотеки для дітей на бібліовізит "Маленький читач у світі книжок" та літературне асорті "Ідем з дитинства до Тараса".

15:55 11.03.2019

Інтегроване заняття «Безмежний світ LEGO»

Всім відомо, що конструктори LEGO, на сьогоднішній день, є незамінним матеріалом для занять у дошкільних закладах. LEGO – одна з найвідоміших і поширених нині педагогічних систем, яка широко використовує тривимірні моделі реального світу в предметно - ігровому середовищі в процесі навчання та розвитку дитини дошкільного віку.

14:36 11.03.2019

Івасюк НАЗАВЖДИ серцем і вустами…

…Це був тільки сон, що ледь торкнувся пам’яті вустами! Ліна Костенко Торкнулися… Саме так… 04 березня 2019 року, у 70-ті Уродини Володимира Івасюка, у Золочівському ОЗЗСО І-ІІІ ступенів №1 відбулася літературно-мистецька зустріч «Івасюк НАЗАВЖДИ серцем і вустами…» Дружня освітянська родина об’єдналася, аби воєдино своїми серцем та вустами доторкнутися Світлої пам’яті Великого Івасюка.

12:35 11.03.2019

Тиждень правового виховання

Права – це забезпечені законом можливості мати, користуватися й розпоряджатися соціальними благами й цінностями, користуватися основними свободами у встановлених законом межах. З метою активізації творчої та пізнавальної діяльності учнів,  надання можливості учням презентувати набуті знання у нестандартних формах роботи, реалізувати виховний потенціал з 25 лютого по 01 березня у Колтівській ЗОШ І-ІІІ ступенів проходив тиждень правового виховання.

12:01 11.03.2019

Урок-квест

Цікаво та змістовно в Білокамінському НВК для вчителів початкових класів району було проведено тренінг «Нестандартні форми уроків».

10:29 11.03.2019

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень