A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ з питань освіти, молоді і спорту Золочівської міської ради Золочівського району Львівської області

Герої живуть поруч...

Дата: 15.03.2019 15:46
Кількість переглядів: 101

14 березня 2019 року, у День українського добровольця, Заставненський НВК гостинно відчинив двері для колишнього випускника, учасника АТО – Солонинки Ігора.

З почуттям ностальгії п. Ігор пройшовся шкільними коридорами, згадав чудові шкільні роки. Згодом в актовій залі  відбулася зустріч з учнями, на якій він поділився спогадами, про час, проведений в зоні АТО.

Відповідаючи на запитання, намагався у доступній формі розповісти учням про життя на війні, про допомогу волонтерів, про солдатську єдність, братство, про військові будні. Від імені бійців щиро подякував  учням, вчителям, батькам, волонтерам за матеріальну і моральну підтримку і зазначив, що вона для воїнів є надзвичайно важливою.

Від педагогічного колективу та учнівської молоді прозвучали щирі слова подяки і шани  всім бійцям, які перебувають на передовій, захищаючи свободу, незалежність та територіальну цілісність України, за їх бойовий дух, за незламний характер та жагу до перемоги. По закінченню зустрічі п. Ігор побажав всім присутнім  у залі здоров’я, удачі, щастя та мирного неба над головою.



« повернутися

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень