A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ з питань освіти, молоді і спорту Золочівської міської ради Золочівського району Львівської області

Тростянецькі кенгурята

Дата: 21.03.2019 17:51
Кількість переглядів: 92

Учні  2-9 класів Тростянецької  ЗОШ  І-ІІІ ст. із нетерпінням чекали 20 березня  2019 року, адже це дата проведення  Міжнародного математичного конкурсу «Кенгуру».
У цьогорічному конкурсі брало участь 15 учнів, а це 46%  від загальної кількості тих, хто навчається в 2-9 класах.

Хлопчики й дівчатка з цікавістю шукали парні числа на хмаринці, ділили кекси між друзями, шукали місцезнаходження скарбу із піратом Червоною Бородою, купували планшет із Романом і Вірою, знаходили масу іграшкових кенгурят, а також зважували корів, коней і страусів, збирали гриби з дідусем Їжаком, а з розбійниками та Алі Бабою ділили мішки із золотими монетами,  із цікавістю та задоволенням розв‘язували багато інших завдань.

Такі конкурси прививають дітям інтерес і любов до математики, показують їм, що математика тісно пов‘язана з життям. Багаторічна учасниця конкурсу, учениця 7класу Казьмір Юлія зазначає, що «Кенгуру» розвиває логіку, творчу думку й мислення, дає змогу перевірити свої сили та можливості. ««Кенгуру» -це цікава гра, я люблю у неї грати», - підкреслює Юля.

Приємно відзначити, що родина тростянецьких кенгурят поповнилася трьома чудовими гравцями–другокласниками : Желихом Олександром, Рудою Іванною і Заяцем Василем.

      Учитель математики
Леськів О.М.



« повернутися

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень