A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ з питань освіти, молоді і спорту Золочівської міської ради Золочівського району Львівської області

Акція “Майбутне лісу в твоїх руках” в ОЗ Глинянська ЗОШ І-ІІІ ступенів

Дата: 26.03.2019 16:48
Кількість переглядів: 88

Ліс – це одне з найкращих і найцінніших багатств, якими наділила нас матінка-природа. І, мабуть, немає жодної людини, яка б не милувалась красою та величчю лісових просторів. Ліс – це свіже повітря, спів птахів, чарівні пахощі квітів, заспокійлива пісня лісових струмків.
Вже традиційно щовесни з ініціативи Державного  Агентства лісових ресурсів України на території країни триває Всеукраїнська Акція “Майбутне лісу в твоїх руках”. Школярі ОЗ Глинянська ЗОШ І-ІІІ ступенів є активними учасниками акції.

21 березня 2019 року учні 9-10-х класів разом з директором школи Пелихом М. М.   висаджували саджанці сосни  на території Куткірського лісництва. Представники лісництва Буського лісгоспу провели майстер-клас  із посадки саджанців. Після проведення інструктажу з техніки безпеки під керівництвом лісника Фідика І. М. учні розпочали висадку дерев. Працювали завзято, з насолодою. Висадили понад 3000 саджанців на площі 1 га.

Важко уявити, що з ніжних, тендітних саджанців у майбутньому зашумить молодий хвойний ліс, який збагачуватиме довкілля цілющим повітрям. А ще даватиме можливість відпочити, посмакувати солодкими ягодами, назбирати грибочків.



« повернутися

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень