A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ з питань освіти, молоді і спорту Золочівської міської ради Золочівського району Львівської області

Участь в обласному фестивалі-конкурсі з орігамі та паперопластики «У чорно-білому мажорі»

Дата: 26.03.2019 17:45
Кількість переглядів: 90

У пятницю, 22 березня 2019 року, вихованці Золочівської СЮТ разом з своїми наставниками, керівниками гуртків початкового технічного моделювання Сапелюк Г.М. і  моделювання іграшок  та сувенірів  Рем Г.М.  побували на обласному фестивалі-конкурсі з орігамі та паперопластики «У чорно-білому мажорі» серед учнівської молоді.

Для участі у фестивалі потрібно було виготовити сценічний або карнавальний костюм з використанням виключно чорно-білої гами або фрагмент костюма (накидки, спіднички, капелюхи, шапки-маски, обручі для волосся, нарукавники, пояси та інші аксесуари). Модель мала бути виготовлена у натуральну величину. Костюм має бути функціональним для демонстрації під час дефіле (легко одягатися і зніматися без пошкодження). Робота має супроводжуватися фотографією дитини в костюмі та короткою анотацією для представлення на дефіле «Стильний папір».

Фестиваль вразив нас різноманітністю моделей. У дефіле  брало участь 104 моделі! Сценічні костюми  захоплювали своєю вишуканістю, довершеністю і неповторністю. Важко навіть уявити, які образи можна створити використовуючи тільки папір  і картон.

Наші вихованці демонстрували три моделі: карнавальний костюм «Сорока» -Шумінська Таня, карнавальний костюм «Королева Дня і Ночі» - Почапська Валя, карнавальний костюм «Чаклунка Сну» - Павлюк Настя.

В кінці дефіле відбулося вручення дипломів учасникам фестивалю. Команда Золочівської СЮТ отримала дипломи І,ІІ,ІІІ ступеня у різних номінаціях.

Вітаємо наших маленьких модельєрів!

 



« повернутися

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень