A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ з питань освіти, молоді і спорту Золочівської міської ради Золочівського району Львівської області

Тиждень зарубіжної літератури у Струтинській ЗОШ І-ІІ ст.

Дата: 27.03.2019 12:32
Кількість переглядів: 96

Читайте! Нехай не буде жодного дня, коли б ви не прочитали хоча б однієї сторінки з нової книги. К.Г. Паустовський

Книга – невичерпне джерело знань і відданий друг, який супроводжує нас з самого раннього дитинства. Сила книги безмежна. Вона відкриває перед нами новий світ, розширює горизонти, розвиває мислення, стимулює фантазію, збагачує словниковий запас слів. Книга – це частина нашого культурного спадку, вона об’єднує покоління.

З метою формування у школярів ціннісного ставлення до книги та популяризації читання у Струтинській ЗОШ I-II ст. з 18 по 22 березня проходив Тиждень зарубіжної літератури. В рамках тижня було проведено ряд заходів, в яких учні мали змогу показати свої знання, продемонструвати творчі здібності та ерудицію. Упродовж тижня учні розгадували кросворди , ребуси, переглядали буктрейлери, створювали сторінки у FB письменників та літературних героїв, демонстрували свої літературні газети та ілюстрації до улюблених творів, відповідали на запитання.  Кожен день цього тижня був насиченим і цікавим.

Під час проведення таких заходів учні дізнались багато цікавого про життя і творчість письменників, збагатили свої знання про кращі твори зарубіжної літератури.

Учитель зарубіжної літератури
Шандиба Г.Р.



« повернутися

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень