A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ з питань освіти, молоді і спорту Золочівської міської ради Золочівського району Львівської області

Новини

Пізнавальні онлайн-мандрівки

18 травня - у Міжнародний день музеїв та в рамках відзначення  Міжнародного дня вишиванки вихованці секції української літератури Золочівської МАН, учні 8,9 класів Шпиколоського НВК мали змогу провести цікаві  пізнавальні онлайн –мандрівки музеями України (YouTube).              

18:18 22.05.2020

Волонтерство як спосіб життя

Сьогодні дуже багато говорять про волонтерство. Переважно це поняття ми пов’язуємо з війною, а зараз – з коронавірусом. Але розуміємо, що ця  тема значно ширша, тому вихованці гуртка «Юні журналісти» Золочівського ЦДЮТ вирішили розкрити її глибше,  доторкнувшись  до ще одного її аспекту.  

18:17 22.05.2020

Рекомендаціи? щодо роботи закладів дошкільної освіти

Подаємо для ознайомлення «Проєкт тимчасових рекомендацій щодо роботи закладів дошкільної освіти», який знаходиться на обговоренні у  Кабінеті Міністрів України. За результатами обговорення урядом буде затверджено протокол, згідно якого зможуть працювати заклади дошкільної освіти у червні на етапі виходу з карантину.

16:28 20.05.2020

День Вишиванки

У культурі кожного народу є речі, які яскраво відображають його особливу національну традицію. В Україні таким символом є вишиванка – своєрідний унікальний код українського етносу з зашифрованими оберегами та знаками.

11:43 20.05.2020

День пам’яті

18 травня – в День пам’яті жертв геноциду кримськотатарського народу,   дистанційне заняття секції історії Золочівської МАН (керівник секції Л.Б. Саврас) розпочалось із перегляду художнього фільму «Хайтарма»   (Україна, 2012, реж.: Ахтем Сеітаблаєв). Фільм побудований на реальних подіях і розповідає про події, пов’язані із депортацією кримських татар у травні 1944 року. 

11:28 20.05.2020

"Моя Земля одужає"

Гарна робота "Моя Земля одужає" п'ятирічного золочів'янина Максима Будзівули ( зразковий художній колектив арт-гурток "Палітра" керівник та наставник Гевко Галина) захопила багатьох людей та додає оптимізму у цей непростий для світу час.   

11:15 20.05.2020

Право на пам’ять

З метою вшанування жертв геноциду кримськотатарського народу, національно-патріотичного виховання учнівської молоді, утвердження демократичних цінностей, ідеалів свободи і справедливості учні 7-11 класів подивилися фільм «Чужа молитва», класні керівники провели он-лайн виховні години «Полиновий травень 44-го:     дослідження, документи, свідчення», які приурочені одній із найтрагічніших сторінок в історії кримських татар – депортації 1944 р. Молоде покоління має знати правдиву історію  народу України, зокрема кримсько-татарського.

11:11 20.05.2020

Пам’ятаймо уроки історії

У ці травневі дні ліцеїсти долучились до не зовсім звичного уроку історії - вивчення події через перегляд фільму.  

11:11 18.05.2020

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень