A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ з питань освіти, молоді і спорту Золочівської міської ради Золочівського району Львівської області

Виховний захід День Конституції у ЗДО№3 "Сонечко"

Дата: 29.06.2021 16:18
Кількість переглядів: 272

Свято Конституції України – свято гідності

                              Я – українець. Є у мене право

                              На рідну мову та свою державу,

                              На гордий прапор золотисто – синій,

                              На щастя жити у такій країні.

        Кожний народ має свою мову, свої традиції і звичаї, що виробилися упродовж багатьох століть. У кожного народу є свої національні святині, символи - серед них Конституція - головний Закон, за яким ми з вами живемо в Україні, адже Україна – це наша Конституція, рідна мова, мальовнича природа, талановитий народ і звичаї, які споконвіку шануються і бережуться.

  

      В Золочівському ЗДО №3 «Сонечко»  пройшов тематичний день – День Конституції України. У групах цього дня були проведені тематичні заняття "Малятам про Конституцію України", на яких діти в ігровій формі закріпили раніше набуті знання про державні національні символи нашої держави, права та обов´язки громадян. А вихованці старшої групи «Човник» (вихователь Двірник М.П.) разом музичним керівником Коропатніцькою В.Ю. провели тематичний захід «Нехай ми ще малята, та про Конституцію України маємо знати».  Під час заходу дошкільнята  урочисто та проникливо декламували вірші про Україну, виконали Гімн України, підхоплений усіма присутніми. Діти натхненно, стоячи, виконали головний музичний твір нашої країни, такий на часі для держави і народу; танцювали, співали пісні, брали участь в театральних дійствах. А також затанцювали музично-руховий флешмоб "Україна – моя любов". Зaвершився захід спільним виконанням духовного  гімну «Молитва за  Укрaїну ».

      Саме на таких заходах вихованці закладу дошкільної освіти вчаться любити свою Батьківщину - Україну, формують вже у ранньому віці свою громадянську  позицію, гідність. Про це говорили діти,  педагоги в унісон поезії, яка звучала на святі. Зі святом тебе, Україно!

 

 


« повернутися

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень