A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ з питань освіти, молоді і спорту Золочівської міської ради Золочівського району Львівської області

Новини

Мистецький конкурс «Малярський карантин 2020»

У квітні місяці проходив онлайн конкурс для дітей Львівщини -- "Малярський карантин 2020”. У цьому онлайн змаганні брали участь та змагались за перемогу 12 вихованців зразкового арт-гуртка "ПАЛІТРА" Золочівського ЦДЮТ (творчий наставник -- Гевко Галина Іванівна). Результати перевершили себе! Художні роботи переможців, намальовані юними художниками, дуже цікаві, позитивні, відображають на папері яскраві дитячі мрії.  

10:28 04.05.2020

Тиждень безпеки життєдіяльності

Сьогодні, як ніколи, актуальною є тема безпеки життя. Тому, незважаючи на умови в яких ми перебуваємо, згідно плану методичної роботи у Білокамінському НВК з 27 по 30 квітня 2020 року відбувся Тиждень безпеки життєдіяльності.  

10:25 04.05.2020

Віртуально, але захоплююче

Відповідно до навчального плану та з метою кращого пізнання обрядів нашого народу вихованці секції української літератури Золочівської МАН, учні 8,9 класів Шпиколоського НВК протягом 27 та 29 квітня опрацювали статтю (osvita.ua) «Особливості сімейної обрядовості українського народу».    

10:21 04.05.2020

Юні географи досліджують екологічні проблеми

Темою дистанційного заняття секції географії Золочівської МАН (керівник секції Л.Городиловська) стала  найболючіша екологічна проблема України – сірководень у Чорному морі.  Вихованці переглянули створену вчителем презентацію, доповнили самостійно вишуканим матеріалом, поділились власними думками щодо екологічних проблем тощо.   

12:58 03.05.2020

«Чорнобиль. Трагедія… Біль… Пам'ять …»

Події цього дня стали однією з наймасштабніших трагедій для людства. Вибух, який зруйнував життя тисячам людей і утворив багатокілометрову зону відчуження, назавжди закарбувався в пам’яті не одного народу.       Чорнобильська катастрофа стала подією глобального значення, яка вплинула на долі мільйонів людей та екологічну ситуацію на величезних територіях ряду країн північної півкулі – України, Білорусі, Росії, Швеції, Польщі, Грузії, Німеччини, Туреччини, Франції, Великої Британії, США та ін.

13:18 30.04.2020

Вручення ключів від "Школяриків" для шкіл Золочівського району

У межах Програми розвитку освіти Львівщини, ключі від новеньких "Школяриків" марки "АТАМАН" отримали Скварявська ЗОШ І-ІІІ ст. та Куровицька ЗОШ І-ІІІ ст.  Голова райдержадміністрації Василь Маркевич , голова районної ради Олег Банах та начальник відділу освіти Золочівської  РДА Володимир Бартошик вручили їх директорам Скварявської ЗОШ І-ІІІ ст. Андрію Савчуку та Куровицької ЗОШ І-ІІІ ст. Олександрі Долинюк.  

13:57 29.04.2020

Перемога у Міжнародному конкурсі "Марка дружби - 2020"!

Вихованець зразкового колективу  арт-гуртка "Палітра" ( художній керівник -- Гевко Галина)  Золочівського ЦДЮТ,  Максим Будзівула (5р.) здобув перемогу та отримав звання Лауреат VIII Міжнародного конкурсу «Марка дружби» (м. Херсон) за роботу « Ангелик».  

10:02 27.04.2020

Працюємо дистанційно!

Вихованці Зразкового художнього колективу арт-гуртка "Палітра" разом із своїм керівником Гевко Галиною, в період карантину,  опановують заняття з образотворчого мистецтва, в умовах дистанційного навчання.

09:58 27.04.2020

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень