A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ з питань освіти, молоді і спорту Золочівської міської ради Золочівського району Львівської області

Щасливе Різдво у ДНЗ №3

Дата: 30.12.2020 16:19
Кількість переглядів: 449

Щасливе Різдво

           «Щасливе Різдво, коли разом родина, щасливе Різдво – і сміється дитина,  чекаєм годин народження дива, щасливе Різдво!» …. від таких слів у пісні мимоволі поринаєш у настрій Різдвяного  свята. Феєрія новоріччя, святість різдвяного вечора – для кожного з нас один з найяскравіших, найтепліших спогадів дитинства.

          Щороку кожна християнська родина з настанням величного свята Різдва Христового в своїх домівках чекає на прихід вертепу. Цього року у Золочівському ДНЗ №3 «Сонечко» відбулося святкове Різдвяне дійство в сучасній обробці за участю дітей старшої групи «День напередодні Різдва».

«Мороз тріщить, і віхола мете, а на порозі в нас – Різдво святе. Зійшла зоря різдвяна, ясно сяє, зоря — просвітниця на темнім небокраї. Сьогодні кожен славить і віта народження Спасителя Христа», — такими щирими й привітними словами ведучої  (помічник вихователя Ребіш Н.Г.) розпочалося свято. Святкова програма була побудована на сучасний мотив: батьки (вихователі Лабаз Л.Я., Болюбаш І.Б.) разом зі своїми діточками (Строєв К., Корсак А.)закупляючи у супермаркеті на Різдво подарунки, постійно сперечаючись забули про своїх дітей. На допомогу їм прийшов добрий Ангел (вихователь Муц І.Б.), який  на основі розповіді про народження маленького Ісусика, святості Святої вечері примирив батьків і зробив щасливими ще одну родину. Крім того, пастушки, колядники, царі, воїни,зірочки та сніжинки гармонійно вписалися в сюжет осучасненого дійства  та створили чудовий настрій усім присутнім. Музичним супроводом  (музичний керівник Коропатніцька В.Ю.) свята, звичайно ж, були колядки(«Бог ся рождає», «Тиха ніч», «Ми прибули господарю», «Добрий вечір тобі», «Нова радість стала»). Зі сцени також звучали гарні, добрі та щирі віншування і побажання.

          Проведення різдвяних свят дає   можливість усім відчути дотик різдвяного дива і краще ознайомитися з українськими традиціями. Ці дні осяяні світлом Різдва, стають таємничими, чарівними й казковими, а діти й дорослі вірять в дива і здійснення бажань.


« повернутися

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень