A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ з питань освіти, молоді і спорту Золочівської міської ради Золочівського району Львівської області

Святкові Новорічні ранки у Золочівському ДНЗ №3

Дата: 30.12.2020 16:17
Кількість переглядів: 476

 

«У Новорічну ніч чудову, відбуваються дива.

Під ялиночкою знову, добра казка ожива…»

Ялинка сяє від прикрас

І зал горить вогнями,

Радіють діти, бо вже час

Нам свято розпочати.

Новий рік — одне з найулюбленіших свят для дітей. Адже саме новорічне свято дарує здійснення найзаповітніших дитячих бажань, чудові подарунки, веселих казкових героїв, а головне — особливу, неповторну атмосферу чарівної казки.

Святкові Новорічні ранки у Золочівському ДНЗ №3 «Сонечко» відбулися з 21 по 24 грудня. На гостину до малят завітали герої відомих,усім малятам, казок. У І молодшій групі «Малятко» відбулось карамельне свято «Солодка казка». Малята перетворились на солодких зайчиків та ведмежат, смачних цукерочок та сніжинок. Чарівну атмосферу створювали персонажі свята Зимонька (вихователь лабаз Л.Я.), принцеса Карамелька (вихователь Двірник М. П.) та Ялиночка (помічник вихователя Остапенко О.П.). Малюки радісно співали новорічні пісні («В гості до ялиночки», «Морозець») з Зимонько , весело кружляли у таночках з принцесою Карамелькою («Сніжиночки», «Чупа - чупси», «Цукерочки», «Шоколадні ведмежата з цукровими зайченятами») та водили хоровод «Круг ялинки». А на завершення свята від ялинки отримали солодкі гостинці. Продовжили новоріччя діти ІІ молодшої групи «Веселунчики» - «Новорічна казка з Білосніжкою»(вихователь Мельник Н.Б.). Під час свята Білосніжка (вихователь Болюбаш І.Б.) разом зі своїми помічниками – гномиками і чарівником (вихователь Двірник М.П.) оживляли новорічні прикраси на ялинці. Діти з цікавістю поринули у дивовижний новорічний світ казки з веселими піснями («Ой яка ялинка в нас», «Зимонька - зима», «Що приносить Новий рік»), запальними таночками («Дзвоники дзвенять», «Лялечки - кралечки», «Гномики», «Небесні зірочки»). Радіючи від святкових кульок, мерехтіння вогників на ялинці діти разом з казковими героями затанцювали новорічний флешмоб «Новорічні подарунки». Сюрпризним моментом було знаходження під ялинкою торбинки з подарунками. Цікаву та захоплюючу казку «У пошуках Снігової Королеви» продемонстрували діти середньої групи «Бджілки». Разом з ведучою свята (вихователь Цоба Л.Н.) відправились на пошуки Снігової королеви (практичний психолог Щур Н.Я.), яку викрала, разом з подарунками, Баба Яга (вихователь Вишинська М.О,). Звільнити Королеву їм допомагали і чарівна Фея (асистент вихователя Кирилюк О.- М. Т.), і казкові лісові герої, і ельфи, і сніжинки, і намистинки. Вони співали веселі зимові пісеньки («Новий рік», «Білий сніг»), водили хоровод «Гарна в нас ялиночка» навколо ялинки, танцювали («Рокен – рол лісових звірят», «Різнокольорові намистинки», «Сніжинки», «Ельфи»), розповідали віршики, брали участь у казкових сценках. Усі новорічні ранки супроводжувалися чудово дібраним музичним матеріалом (музичний керівник Коропатніцька В.Ю.).

Цікаві сценарії, музичний супровід, казкові гості та солодкі подарунки створили святкову атмосферу, забезпечили святковий настрій та залишили чудові враження нашим дошкільнятам.

Вихователь – методист Цоба Л.Н.


« повернутися

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень