A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ з питань освіти, молоді і спорту Золочівської міської ради Золочівського району Львівської області

Перемога ЦДЮТ

Дата: 02.06.2021 10:21
Кількість переглядів: 180

 

Чудовим сюрпризом для Золочівського ЦДЮТ стало нагородження переможців Всеукраїнського конкурсу малюнка "Охорона праці очима дітей". До нас у центр дитячої та юнацької творчості завітала  представник Головного управління Держпраці у Львівській області, головний державний інспектор Струтинська Галина Євгенівна, з почесною місією привітати та нагородити переможницю регіонального туру Всеукраїнського конкурсу дитячого малюнку  "Охорона праці очима дітей" --- Гевко Мар'яну, вихованку зразкового художнього колективу арт студії "Палітра" (педагог-керівник -- Гевко Галина Іванівна).
Художня робота Мар'яни " Засоби захисту одягай -- своє життя оберігай"  ввійшла у дев'ятку переможців І етапу конкурсу та була надіслана на заключний етап Всеукраїнського конкурсу у місто Київ.
У вітальному слові Галина Євгенівна сказала:
“Цього року на конкурс надійшла рекордна кількість робіт, близько півтори тисячі, що вдвічі більше за попередній найвищий показник. Це свідчить про досягнення нашої цілі та мети  - привернення уваги суспільства до питань охорони праці! Ми, дорослі, повинні формувати свідому позицію молоді щодо значення та місця здорових і безпечних умов праці». Пані Струтинська нагородила Мар'яну Дипломом переможця, а також чудовими подарунками.
А ми, в свою чергу,  вдячні Головному управлінню Держпраці за увагу до нас, до наших вихованців, до дитячої творчості, а також за гарний конкурс!


« повернутися

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень