A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ з питань освіти, молоді і спорту Золочівської міської ради Золочівського району Львівської області

Перемога золочів'янки у - ІІІ Національній премії "НАЙКРАЩА УКРАЇНКА В ПРОФЕСІЇ 2021"

Дата: 26.05.2021 10:29
Кількість переглядів: 156

21 травня, в Києві, у малому Маріїнському палаці (Будинок прийомів урядів) відбувся  урочистий захід  - ІІІ Національна премія "НАЙКРАЩА УКРАЇНКА В ПРОФЕСІЇ 2021", де були нагороджені жінки-переможці з усієї України, які успішно реалізували себе в профе сії. Їхні досягнення були достойно оцінені поважними експертами, громадськими діячами та професійним журі. З поміж семиста українок незмінне почесне журі премії обрало п'ятдесят дві переможниці. За чесне суддівство та оцінювання номінантом відповідали висококваліфіковані експерти у своїх напрямках: Марина Кінах, Ольга Богомолець, Оксана Фурса, Яна Луцька, Ксюша Київська, Світлана Винограденко, Ірина Самсоненко, Іванна Едгарова, Тетяна Яшкіна та інші поважні та успішні українки.

 

Наша золочів'янка, художниця, педагог-керівник зразкового художнього колективу України арт-студії "Палітра" Золочівського центру дитячої та юнацької творчості та художній  керівник арт-гуртка "Сонечко" БФ "Милосердний самарянин для дітей з особливими потребами"  Галина Іванівна Гевко отримала перемогу!

 Вже другий рік поспіль вона стає переможцем цієї престижної премії ( у 2020 році також здобула перемогу у ІІ Національній премії  "Найкраща українка в професії").

 

  Свою нагороду та  заслужений "Оскар" перемоги "Велике та добре серце" Галині Гевко присуджено у номінації "Кращий керівник художнього колективу" за бездоганну сумлінну працю, активну громадську позицію та високі досягнення у професійній діяльності. Також Галина Іванівна нагороджена, як благодійник, відзнакою  "Золоте серце --- Меценат ІІІ Національної премії "Найкраща українка в професії".

- "Вже третій рік поспіль ми з моїми колегами по суддівству в рамках цього проекту збираємося, щоб відібрати номінанток і переможниць Національної премії «Найкраща українка у професії». Всіх учасниць соціального проекту об’єднує одна важлива якість – ними захоплюються, з них беруть приклад. Ці жінки надихають, а про їхні добрі справи не можна мовчати, адже добро, подібно до зернятка, правильно посаджене з часом зійде сторицею", - розповіла Президент комісії експертів Марина Кінах.

--- "Які ж розумні, талановиті, красиві жінки різних професій стали переможцями цієї престижної премії. Я щаслива, що наша Україна багата на таланти, і щаслива бути частинкою цього..." ---  поділилась п.Галина.

Щиро вітаємо Галину Іванівну з такою визначною нагородою та бажаємо їй подальших успіхів та перемог!!!

PS: Національна премія "НАЙКРАЩА УКРАЇНКА В ПРОФЕСІЇ" -- це соціальний проект, розрахований на прославляння та підтримку успішних жінок, які мають досягнення на професійному поприщі. Мета заходу та проекту не лише показати тих, хто найкраще реалізував себе у професійній діяльності, а і допомогти дітям, які опинилися у складній життєвій ситуації: дітям-сиротам. І тому, в рамках ІІІ Національної премії "Найкраща українка в професії" проводиться аукціон, кошти з продажу  будуть використані на благу справу, а саме, на оздоровлення дітей-сиріт.


« повернутися

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень