A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ з питань освіти, молоді і спорту Золочівської міської ради Золочівського району Львівської області

Новини

День вшанування воїнів УПА у Плугівському НВК

         У день Покрови Пресвятої Богородиці, День створення УПА та День Захисника України у селі Плугів, після Божественної  Літургії,  відбулася знаменна історична подія, яку чекали десятиліття.  Саме вона зібрала односельчан, гостей та учнів нашого НВК біля пам'ятника загиблим воїнам УПА Роману Панчишину та Володимиру Наконечному, який встановлено напередодні Дня створення УПА.

09:37 16.10.2020

День захисника України у Новосілківській ЗОШ

     Унікальність нашої історії й нашого народу полягає в тому, що в козацтві виявився творчий і волелюбний дух наших предків. Тож напередодні цього чудового свята класні керівники Новосілківської ЗОШ І-ІІ ст. провели до Дня захисника України різноманітні заходи:

14:13 15.10.2020

«День захисника України» у районному дитячому будинку «Рідний дім»

         З метою вшанування мужності та героїзму захисників незалежності України, формування у вихованців розуміння єдності і цілісності України, розвитку почуття гордості за минуле нашої Батьківщини у районному дитячому будинку «Рідний дім» 14 жовтня Тамчук Н.П. проведено виховний захід «День захисника України».        14 жовтня – день важливий і особливий. Сьогодні святкуємо День захисника України і День українського козацтва - свято, приурочене до Дня Покрови Пресвятої Богородиці. Від часів Хрещення Київської Русі і до наших днів свято Покрови духовно об’єднувало наш народ, живило його вірою у повсякчасне заступництво Божої Матері за людський рід, за мир і добро на нашій землі. Також у цей день традиційно відзначають і річницю створення Української повстанської армії (УПА). Шануємо захисників України, минулого і сьогодення І віримо, що спиняться всі війни, Що буде мир і спокій у серцях. Про це благають діти України Проханням щирим в душах і піснях. Тамчук Н.П.

14:09 15.10.2020

Посвята в козачата в Струтинській ЗОШ

          Багато віків творить свою власну історію і культуру український народ. Він вистояв у найтяжчій борні за своє існування із кочовими ордами, монголо-татарською навалою, вторгненням татарських і турецьких завойовників та зберіг свою мову і культуру під час тривалого перебування під владою сусідніх держав.

12:37 15.10.2020

Виховний захід «Слава героям України!» у Шпиколоському НВК

   У передддень 14 жовтня – Дня захисника України, Дня українського козацтва, Дня української повстанської армії (УПА), Дня святої Покрови Пресвятої Богородиці  – у Шпиколоському НВК  для 1-11 класів було проведено виховний захід «Слава героям України!», метою якого стало формування в учнів розуміння понять «єдність», «цілісність», «незалежність», «герой», «патріот», «захисник», плекання громадянських якостей, почуття щирої поваги і вдячності до захисників Вітчизни усіх поколінь та історичних віх.

10:35 15.10.2020

Вікторина «Ми – козаки, ми – гордість України!»

      13 жовтня, вшановуючи героїчну історію нашого народу, до Дня захисника України, свята Покрови Пресвятої Богородиці та Дня козацтва, в Жуличівській школі було проведено вікторину «Ми – козаки, ми – гордість України!». Участь у заході взяли хлопці 3 – 5 класів.

09:21 15.10.2020

Дякуємо ВАМ, наші захисники!

Учні філії ОЗ Сасівський НВК Ушнянської ЗОШ І-ІІ ст. щиро вітають захисників України, які ціною власного життя боронять рідну землю! Нехай Вас завжди супроводжує віра у власні сили, надія на краще майбутнє і любов до Батьківщини! 

14:35 13.10.2020

Юні географи МАН досліджуют...

Вихованці секції географії Золочівської МАН захистили проекти на тему: «Вода-джерело життя». Захисту передувало ґрунтовне опрацювання теоретичної частини теми, а саме: вивчення кругообігу води у природі, класифікація поверхневих вод, дослідження водних об’єктів нашого краю, якості води, проблем із водозабором тощо.

14:21 13.10.2020

Тиждень музии в Плугівському НВК

  Незбагненна влада музики над людиною. Від неї світлішає похмурий день, зникає втома, з’являється бажання жити, радіти, любити, мріяти. Вона захоплює нас, бере в полон своєю чарівністю, відкриває нам двері в світ, у якому можна обійтися без слів - у світ музики. Дж. Енеску назвав музику мовою сердець, яка несе любов.

09:33 13.10.2020

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень