A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ з питань освіти, молоді і спорту Золочівської міської ради Золочівського району Львівської області

Новини

Збережи природу – збережи країну!

         Світова спільнота вже не один рік поспіль  попереджає про катастрофічні наслідки  сучасних проблем довкілля, які потребують  негайного вирішення. Забруднення повітря і води, глобальне потепління, спалювання сухої рослинності, вирубка лісів – все це результат  людської  діяльності.

09:15 12.10.2020

Нова навчальна програма секції української літератури Золочівської МАН

На завершенні перший навчальний місяць у Золочівській МАН. Вихованці секції української літератури  (учні Шпиколоського НВК) з цікавістю освоюють нову програму літературно-драматичного спрямування. Перші заняття секції були присвячені вивченню української драматургії першої половини  ХІХ ст. Дана тема дала змогу краще ознайомитися з великим внеском видатних митців у розвиток драматургії цього періоду. Адже саме тоді у світ вийшли прекрасні твори: соціально- побутова драма І. Котляревського «Наталка Полтавка», соціально-побутова комедія Г. Квітки-Основ’яненка «Сватання на Гончарівці» та нове (на той час) явище в українській драматургії – п’єса Т. Шевченка «Назар Стодоля».             Самостійне читання вихованцями шедеврів, різноманітність прийомів їх аналізу, читання в ролях найцікавіших епізодів, де змальовані традиції та обряди українського народу, проникнення в мову дійових осіб та сценічне втілення цих драм захопили юних.            З новими акцентами юні літературознавці переглядали VouTube відеозаписи обряду сватання: порівнювали, обговорювали, захоплювались. Інтер’єр, музика, життєрадісне видовище, постановка та виконання ролей талановитими акторами, їх одяг, комедійні ситуації та діалоги, щирий гумор, який переплітався з народними піснями та обрядовою поезією стали вихованцям поштовхом для спроби реалізації своїх творчих здібностей в окремих інсценізаціях цих творів.  

11:27 07.10.2020

Святкова ліцейна сторінка

        День самоврядування в ліцеї – традиція незмінна. Зазвичай це свято відбувається напередодні Дня вчителя. У ролі ліцейних педагогів, як і годиться, цьогоріч виступили ми, одинадцятикласники. Розподіливши обов’язки, не без остраху приступили до підготовки уроків. Мусимо визнати, справа ця не з легких, адже ліцеїсти звикли до змістовних, цікавих, насичених занять. Довелося добре погріти чуба!

16:16 05.10.2020

Тиждень безпеки дорожнього руху у Плугівському НВК

З 28 вересня по 02 жовтня у Плугівському НВК І-ІІІ ступенів проходив Тиждень безпеки дорожнього руху «Увага! Діти на дорозі!», який проходив під керівництвом учителя основ здоров’я  Ярошевської С. Я. Основною метою Тижня є поліпшення якості освітньої роботи з дітьми з питань особистої безпеки та захисту життя; пропаганди безпечної поведінки на дорозі, здійснення профілактичної роботи щодо попередження дитячого дорожньо-транспортного травматизму.

14:11 05.10.2020

День вчителя у Шпиколоському НВК

            2 жовтня 2020 року учні – одинадцятикласники Шпиколоського НВК традиційно вітали усіх вчителів з професійним святом. Школярі подарували своїм наставникам піднесений настрій та приємні враження на весь день, підготувавши захопливу шоу – програму «Спасибі вам, що ви на світі є». Також найстарші учні школи мали змогу побувати у ролях вчителів.

12:19 05.10.2020

Всеукраїнський день бібліотеки, у Плугівському НВК І-ІІІ

   30 вересня, у Всеукраїнський день бібліотеки, у Плугівському НВК І-ІІІ ступенів для учнів початкових класів відбувся бібліотечний урок «Книги, які знають усе», який провела для учнів шкільний бібліотекар Сторожук М. О. На уроці діти познайомилися з великою кількістю книг у шкільній бібліотеці, можливості великого вибору та мали змогу обрати для себе книжку для домашнього читання.

14:15 30.09.2020

День Дошкілля у ДНЗ №4

Педагог – дошкільник …У цьому слові сконцентровано все: талант, майстерність, любов, відданість… Саме ці люди ведуть дітей стрімкими стежками навколишнього світу, навчають першої азбуки життя, прищеплюють доброту, людяність, чуйність, розкривають красу світу й людського серця.         Тож з нагоди професійного свята  Дня Дошкільника у ДНЗ №4 вихованці старшої та середньої груп  привітали усіх працівників ,  сказали  щиру подяку за наполегливу, працю, що наповнює світ мудрістю. Побажали  невичерпного джерела сил, здоров'я, натхнення і творчості!!!

09:11 29.09.2020

«Дошкільний телеканал представляє....»

День дошкілля – це ще одна нагода сказати добрі, гарні слова на адресу тих, хто віддає свою любов і серце малюкам, розвиває в них найкращі риси, виховує й навчає життєвої  мудрості. Бути педагогом закладу дошкільної освіти – високе покликання і глибока повага. Від професіоналізму, терпіння і мудрості кожного працівника закладу, уваги до унікального і своєрідного внутрішнього світу дитини, залежить те найдорожче, що у нас є – життя наших дітей, наше майбутнє і надія.

14:42 28.09.2020

Олімпійський тиждень у Новоселищній ЗОШ І-ІІст.

             У Новоселищній ЗОШ І-ІІст. з 07.09по 11.09 2020р.  традиційно на початку нового навчального року  було проведено «Олімпійський тиждень», у рамках якого організовано чимало цікавих заходів: тематичні виховні години, інформаційні хвилинки, олімпійські уроки, конкурс малюнків, спортивні змагання між класами, які мали на меті пропагувати серед дітей та учнівської молоді здоровий спосіб життя, сприяти залученню їх до активних занять спортом.    

14:25 28.09.2020

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень