A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ з питань освіти, молоді і спорту Золочівської міської ради Золочівського району Львівської області

Тиждень толерантності у Білокамінському НВК

Дата: 18.11.2020 09:33
Кількість переглядів: 104

 

В рамках відзначення Міжнародного дня толерантності та з метою формування в учнів загальнолюдських цінностей в Білокамінському НВК з  9 по 16 листопада пройшов Тиждень толерантності.

Впродовж тижня робота психологічної служби була спрямована на формування в учнів поваги до інших людей, їхніх думок, формування людської гідності, визнання різноманітності світу, відмову від домінування, заподіянню шкоди та насильства. Заходи були різноманітні. З метою поінформованості для учнів було проведено інформаційну хвилинку «16 листопада – Міжнародний день  толерантності». У 1-3 класах проведено годину психолога «Сонце світить всім однаково». Вправи та ігри сприяли прояву позитивних емоцій. Шестикласники створили « Квітку толерантності». Заняття з елементами тренінгу «Живе дерево толерантності» було проведено у 5-7 класах. Учні вчилися приймати спільне рішення проблем, вміння слухати один одного, співробітництва.

У 8-9 класах проведено анкетування «Чи толерантна ви людина?» Учні розв’язували моральні задачі, створювали памятку толерантності. З учнями 4 класу виконали цікаву вправу «Долоньки примирення» - мирне вирішення конфлікту.

У старших класах учні на занятті з елементами тренінгу «Толерантність врятує світ вчилися визначати риси толерантної людини, засвоювали навички толерантної поведінки.

Всі заходи позитивно вплинули на учнів. Було створено ситуацію успіху для невпевнених учнів та розкрито їх творчий потенціал.

 

     Практичний психолог Білокамінського НВК

Бондаренко О. Є.


« повернутися

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень