A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ з питань освіти, молоді і спорту Золочівської міської ради Золочівського району Львівської області

Тиждень української мови у Плугівському НВК

Дата: 17.11.2020 14:22
Кількість переглядів: 136

 

 

З метою донести до учнів красу і багатство української мови,  формувати відчуття краси рідної мови,  розвивати мовленнєві здібності учнів,  збагачувати словниковий запас,  виховувати любов до рідної мови та розуміння її краси та необхідності  для життя з 09 по 13 листопада в Плугівському  НВК І-ІІІ ступенів проходив тиждень української мови, присвячений Дню української писемності та мови.

         У рамках тижня учителі української мови та літератури Грушка О. П. та Синюк М. М. провели багато різноманітних заходів.

         Яскраві учнівські стіннівки, присвячені рідній мові, і сьогодні милують око і вражають цікавим матеріалом, але найяскравішими заходами тижня були літературно-музичні композиції «О рідна мово, скарбе мій!» та «Мова – жива душа народу» де учні декламували вірші, гуморески, промовляли скоромовки, а також виконували музичні номери. На мовно-літературній вікторині «Без мови й народу нашого нема» школярі 8 та 9 класів розгадували ребуси, цікаві кросворди, та давали відповіді на інтелектуальні запитання цим самим, збагативши знання про рідну мову.

         12 листопада у нашій школі стартував  І етап  Міжнародного конкурсу з української мови імені Петра Яцика в якому брали участь учні з 3 по 11 клас.


« повернутися

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень