A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ з питань освіти, молоді і спорту Золочівської міської ради Золочівського району Львівської області

День Гідності та Свободи у Шпиколоському НВК

Дата: 20.11.2020 14:41
Кількість переглядів: 72

 

«Гідні бути українцями».

21 листопада, українці будуть відзначати День Гідності та Свободи, щоб пригадати ім’я тих, хто віддав життя, здоров’я, мучився в тяжких умовах АТО, хто силою та волею боровся за Батьківщину та її незалежність, можливість жити краще.

    В Шпиколоському НВК було проведено патріотичний урок звитяги «Гідні бути українцями». З метою гідного відзначення у 2020 році річниць початку доленосних для України подій Помаранчевої революції та Революції Гідності, віддання належної шани громадянському подвигу, вшанування патріотизму і мужності людей, які виступили на захист демократичних цінностей, відстояли національні інтереси і європейський вибір нашої держави.

    Ми пишаємося тим, що живемо в країні з такою багатою історією. Україна пройшла тисячолітній шлях – від часів могутньої Київської Русі до сучасної незалежної країни. Нашим пращурам неодноразово доводилось відбивати загарбників та захищати рідні оселі від чужинців.

    Віримо, що зникнуть ненависть, несправедливість, жорстокість і безсердечність. Запанує щастя і добробут під блакитним безхмарним небом серед безкрайнього золотого поля.

 


« повернутися

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень