A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ з питань освіти, молоді і спорту Золочівської міської ради Золочівського району Львівської області

Новини

Екскурсія у село Гавареччина

Людина — дитя свого часу. Багато людей мріють бути успішними й сучасними, іти вперед, творити нову історію, не озираючись на минуле.  Кожна людина, будучи частиною народу, не може не цікавитися його душею, його життям — історією, народними традиціями, адже, пізнаючи їх, людина глибше проникає у духовні витоки культури, навчається дбайливо ставитися до самобутності народу. 4 травня 2019 року учні  та вчителі Струтинської ЗОШ І-ІІ ст. відвідали село Гавареччину, де мали змогу познайомитися  з народними промислами, а саме -  гончарством.

11:37 05.06.2019

Happy Campers - 2019

У перший тиждень літа у Золочівській ЗОШ І-ІІІ ст. №4 розпочав роботу літній мовний табір "Happy Campers".

11:00 05.06.2019

Цікава мандрівка Золочівщиною

1 червня 2019 року учні 9-А класу Золочівської ЗОШ І-ІІІ ст. №4 та класний керівник Патрик В. Є. вирушили у цікаву мандрівку Золочівщиною. Вони досліджували рекреаційні зони неподалік Золочева - чудову природу та озера, що розташувались біля с. Бонишин.

10:38 05.06.2019

Сторіночка зі шкільного життя групи продовженого дня Золочівського ОЗЗСО І-ІІІ ст. №2

Ось і добіг кінця навчальний рік у Золочівському ОЗЗСО І-ІІІ ст. №2. Він був першим для наймолодших учнів та, на жаль, останнім разом з улюбленим вихователем групи продовженого дня Ясіновською Х.В.. Протягом року у групі  діти навчились дружити, ліпити, вирізати, писати, співати, танцювати, творити, висловлювати свою думку........

10:09 05.06.2019

Свято Останнього дзвоника у Скнилівській ЗОШ І-ІІ ст.

Закінчилось дитинство останннім дзвінком У ранковій зорі променистій. Всі стоять на лінійці гуртом, На останній лінійці врочистій. 31 травня 2019 року у Скнилівській ЗОШ І-ІІ ст. пролунав Останній дзвоник для учнів 9 класу.

14:35 04.06.2019

Канікули з Богом

03  червня 2019 року  у Вороняцькій ЗОШ I-III ступенів розпочала свою роботу літня школа християнського спрямування.

11:57 04.06.2019

Останній дзвоник у Шпиколоському НВК

Ну от і все. Останній день і мить. Остання зустріч, погляди зріднілі. Душа болить, сльоза в очах тремтить. Учнівські роки в вирій відлетіли. У травні, коли розквітають яскраві квіти і дзвенить пташиний спів, теплий весняний вітер приносить до нас свято Останнього дзвоника. Воно радісне й водночас сумне. Радісне, бо закінчився навчальний рік. Попереду - чудові літні канікули. А сумне, бо дзвоник востаннє лунає для найстарших учнів - одинадцятикласників.

10:54 04.06.2019

Свято «Прощай, Букварику!» у Великовільшаницькій ЗОШ І-ІІІ ст.

Дружно скажем без вагань Стелися, стежинко, до нових знань Закінчуючи навчальний рік, початківці аналізують досягнення першого року навчання у циклі нової української школи. Діти говорять, що їм у школі - гарно, весело, цікаво. Вони досліджують,спостерігають, фантазують, уявляють, жартують і навчаються. Усе це проходить із теплою і щирою усмішкою та із захопленням і здивуванням в очах.

09:43 04.06.2019

Неповторні краєвиди Карпат

Неймовірні і незабутні враження отримали учні 8-х класів Вороняцької ЗОШ I-III ст.  разом із класними керівниками Барабаш Г.В. та Островською О.Р. від подорожі у Карпати.

16:42 03.06.2019

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень