A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ з питань освіти, молоді і спорту Золочівської міської ради Золочівського району Львівської області

День Конституції України у Новоселищній ЗОШ І-ІІ ст.

Дата: 03.07.2019 12:22
Кількість переглядів: 99

Державне свято-День Конституції України. Це державне свято щорічно відзначається на честь ухвалення Конституції незалежної України. Основний Закон Держави Україна був ухвалений 28 червня 1996 року на 5-й сесії Верховної Ради України 2-го скликання. Конституція України набула чинності з дня її прийняття.
Учні Новоселищної ЗОШ І-ІІ ст. Золочівського р-ну Львівської обл. теж долучилися до святкувань з нагоди Дня Конституції України, розуміючи наскільки важливо і як ніколи актуально, коли в державі забезпечуються права і свободи людини та громадянина.


Вважається, що прийняття Конституції закріпило правові основи незалежної України, її суверенітет і територіальну цілісність і це стало найважливішим кроком у забезпеченні прав та свобод людини та громадянина.

Депутати працювали над проектом, залишаючись у сесійному залі всю ніч із 27 на 28 червня. Парламентарії врахували зауваження Президента України, а також підтримали всі спірні статті проекту – про державні символи в України, про державну українську мову, про право приватної власності в Україні, після чого Основний Закон був остаточно затверджений.

Всіх вітаємо з святом –Днем Конституції України!!

Педагог-організатор
Богач О.Й.

 



« повернутися

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень