A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ з питань освіти, молоді і спорту Золочівської міської ради Золочівського району Львівської області

Новини

Цікава мандрівка до м. Львова учнів Скварявської ЗОШ І-ІІІ ст.

Кінець травня - чудова пора для екскурсій у ботанічний сад та інші цікаві місця. Тому учні 5–7 класів Скварявської ЗОШ І-ІІІ ст. під керівництвом вчителя біології Маркевич А.Я. вирушили у цікаву мандрівку до Львова.

16:44 30.05.2019

Прощавай, Букварику!

Нещодавно у Куровицькій ЗОШ І-ІІІ ст. відбулося традиційне шкільне свято Букваря. Це святковий захід, де першокласники прощаються зі своїм першим і головним підручником – Буквариком.

16:18 30.05.2019

Мітинг з нагоди Дня перепоховання Тараса Григоровича Шевченка

«Як умру, то поховайте мене на могилі серед степу широкого на Вкраїні милій...». 22 травня – важлива дата для кожного українця. У цей день прах Тараса Григоровича Шевченка, згідно з його заповітом, було перепоховано в Україні. З нагоди  вшанування 158-ї річниці з дня перепоховання Т.Г.Шевченка педагогічний колектив та учні Куровицької ЗОШ І-ІІІ ст. разом з громадськістю села взяли участь у мітингу біля пам’ятника Т. Шевченку

15:44 30.05.2019

Юні актори Ремезівцівського НВК

Споконвіку для нашого народу найвищими і найсвятішими були ідеали сім`ї та родини. В рамках місячника родинного виховання учні 7 класу Ремезівцівського НВК з класним керівником Дацко М.В. підготували виставу за мотивами повісті І. Нечуя-Левицького «Кайдашева сім`я».

16:48 29.05.2019

Із любов'ю в серці!

В урочистій школорадісній світлиці Золочівського НВК, наповненою вишиванковим розмаєм та гарним настроєм, 24 травня 2019 року відбулася зустріч учнів 4-А класу із найріднішими.

15:04 29.05.2019

Вулицями рідного міста

Саме під такою назвою сьогодні, 28 травня 2019 року, відбулася краєзнавча мандрівка організована бібліотекарями Золочівської районної бібліотеки для дітей для учнів 2 та 3 класів Золочівської ЗОШ І-Ш ст. №3 (класні керівники І.О.Єрмакова та О.О.Степова).

14:43 29.05.2019

Подорож у м. Лева

Зовсім скоро у всіх українських школярів розпочнуться довгоочікувані літні канікули! Але дуже важко всидіти за партами вже сьогодні, адже травень кличе подорожувати, насолоджуватися красою рідного краю, пізнавати щось нове, незвідане і корисне для маленьких “чомучок”. Нещодавно, з гарним настроєм і веселими усмішками, учні 2–В та 2–Г класів разом з класними керівниками Кармазин Г.В. й Гринчишин О.Д. вирушили до міста Львова на колективну екскурсію.

12:22 29.05.2019

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень