A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ з питань освіти, молоді і спорту Золочівської міської ради Золочівського району Львівської області

Цікава мандрівка учнів Заставненського НВК

Дата: 14.06.2019 15:18
Кількість переглядів: 138

Мандрівка до зоопарку «Лімпопо» у с.Меденичі стала незабутньою пригодою для учнів 5 та 6 класів Заставненського НВК.

Свіже повітря, спілкування із живою природою подарували  дітям позитивні емоції та  естетичне задоволення. Під час екскурсії діти отримали можливість побачити екзотичних тварин та птахів. Але «родзинкою» зоопарку були ведмеді та тигри. Маленькі відвідувачі також потрапили до шаленої круговерті мавп, які стрибали та гойдалися  на канатах, неначе на тропічних ліанах. А зовсім поруч  оселилися  страуси, журавлі, поважний малайський калао, павичі. Спостерігати за цими граціозними і красивими птахами можна годинами. Це справді дивовижний куточок тепла і добра тваринного світу.

Феєричне шоу з морськими жителями та  дивовижні відкриття чекали на учнів у  дельфінарії "Оскар" у м.Трускавець. Звуки дельфінів, шум води, акробатичні трюки тренерів та їх вихованців подарували неймовірно красиве свято, а фото на згадку залишить прекрасні спогади на все життя!

Зоопарк «Лімпопо» та дельфінарій "Оскар" – це те, заради чого варто відірвати сучасну дитину від комп’ютера та показати їй усю різнобарвність навколишнього світу. Адже діти поверталися додому, сповнені яскравих вражень, і дякували організатору екскурсії Мельниченко М.М. за незабутньо проведений час та океан емоцій. А яка подяка може бути кращою за щирі посмішки та сяючі дитячі очі!



« повернутися

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень