A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ з питань освіти, молоді і спорту Золочівської міської ради Золочівського району Львівської області

Новини

Cвято Останнього дзвоника у Новоселищній ЗОШ І-ІІ ст.

Мелодія, птахом злітай Серця молоді окриляй. Ми юність українського краю Запрошуємо  на останній шкільний дзвінок. У травні, коли розквітають яскраві квіти і дзвенить пташиний спів, теплий весняний вітер приносить до нас свято Останнього дзвоника. Це свято у Новоселищній ЗОШ І-ІІ ст. відбулося 31 травня.

15:29 03.06.2019

Прощавай початкова школо!

У філії ОЗ Глинянська ЗОШ І-ІІІ ст. - Перегноївській ЗОШ І-ІІ ст. відбулося свято “Прощавай початкова школо”. На ньому були присутні учні школи, вчителі  і батьки. Свято допомогло згадати батькам і дітям 4 класу, шлях яким вони пройшли від 1 класу до закінчення початкової школи.

12:29 03.06.2019

Урочисте свято Останнього дзвоника у Жуличівській ЗОШ І-ІІ ст.

Промайнув іще один навчальний рік. Настала хвилююча мить свята Останнього дзвоника. І для учнів, і для вчителів Останній дзвоник -  чудова шкільна традиція, тепле родинне свято.  З квітами, у вишиванках та з усмішками на обличчі  школярі прощаються з ще одним навчальним роком. По-сімейному тепло і водночас урочисто пройшло свято Останнього дзвоника у Жуличівській ЗОШ І-ІІ ст..

10:57 03.06.2019

Музей гончарства - унікальна спадщина наших земляків

Прикладом натхненно-дослідницького захоплення вихованців секції української літератури Золочівської Малої академії є пізнання та вивчення історії народного ремесла рідного села. Це велика краєзнавча робота, що сприяє формуванню у молодого покоління національної свідомості, любові до рідної землі, свого народу. 

15:41 31.05.2019

Прощавай садок дитячий!

30 травня….   довгоочікуваний день – випускний у Золочівському ДНЗ №4,  перший крок дитини у доросле життя, день - особливий для кожної дитини, адже  закінчився  безтурботний період дитинства.

15:28 31.05.2019

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень