A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ з питань освіти, молоді і спорту Золочівської міської ради Золочівського району Львівської області

Шоу–програма «Хата на тата» у ДНЗ №3 "Сонечко"

Дата: 24.06.2019 09:30
Кількість переглядів: 446

Батько – це друге крило любові до дитини. Його роль у вихованні донечок і синочків надзвичайно важлива. Тому саме для мужніх, добрих татусів вихованці середньої групи «Бджілка» підготували шоу-програму «Хата на тата» (музичний керівник Кравець Н. Б., вихователі  Лабаз Л. Я. та Двірник М. П. ) до Дня батька в Україні.

Фото без опису

За умовами шоу–програми  татусі залишились на тиждень зі своїми дітьми, і повинні були виконати завдання  матусь «на кожен день». Цікавими були конкурси - завдання для татусів, які продемонстрували, які вони майстри: «Збудуй хату» ( конструювання), швачки - «Приший гудзик»,  перукарі - «Заплети косу», кухарі -  «Знавці кухонних речей», «Потри яблуко на тертушці», «Почисть картоплю», які у них вправні руки -  «Зроби іграшку-саморобку». Показали усім, що вони найрозумніші, відповідаючи на запитання своїх «чомучок». Продемонстрували татусі й свою силу, спритність у спортивних конкурсах: «Перенеси дитину через калюжі», «Мій тато - супермен», «Нічні перегони», «Надуй кульку». А в конкурсі -«Аніматори», татусі майстерно виконали танець ніг з ляльками.  Під час шоу–програми лунали пісні: «Раптом щось важливе...», «Татусеві», «Тата і мами». Були представлені тут й сценки з життя сім’ї у виконанні дітей.  Малеча продемонструвала знання загадок та приказок про тата. Дівчатка з  татусями виконали запальний рок–н–рол. Дуже багато теплих, зворушливих слів сказали діти своїм татусям, дзвінко співали пісні, підіймали веселий настрій запальними таночками («Тата і мами», « Веселий танок»). Зазвичай компліменти дарують чоловіки жінкам, проте мами у цей день говорили найніжніші та найтепліші слова своїм чоловікам. Учасники шоу-програми «Хата на тата» за кожну номінацію були нагороджені медалями. Малята на вдячність за любов та турботу подарували своїм  найдорожчим татусям невеличкі подаруночки зроблені власними руками.

По закінченню свята усі вітали своїх татусів, тих, кого з гордістю можна називати  цілителями дитячих душ. Свято дало змогу батькам  ще раз зрозуміти, що вони - нескінченно потрібні  своїм дітям, сім’ї!

                                                                    Вихователь – методист
Цоба Л.Н.



« повернутися

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень