A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ з питань освіти, молоді і спорту Золочівської міської ради Золочівського району Львівської області

Неймовірна мандрівка у м. Тернопіль

Дата: 19.06.2019 14:33
Кількість переглядів: 161

Літо – чудова пора для подорожей. Ось такого гарного червневого дня учні 4-Б класу Золочівської ЗОШ I-III ст. №4 разом з класними керівниками Кудерявець О. Б. і Грушанською Г. Б. та батьками вирушили до файного міста Тернополя, розташованого на березі річки Серет.

Усі мали змогу побачити Тернопільський палац та церкву Воздвиження Чесного Хреста. Це найдавніші пам’ятки архітектури національного значення.

Місто Тернопіль часом називають «містом фонтанів» через велику їх кількість і гармонійне поєднання в архітектурі міста.

Найбільшою  окрасою міста являється Тернопільське озеро. Учні, учителі та батьки із задоволенням прогулялися по набережній Тернопільського озера та покаталися на теплоході «Капітан Парій».

Побували у парку культури і відпочинку «Топільче». Цей парк – наймолодший і один із найкрасивіших парків Тернополя. Гарно там відпочили та повеселились на славу. А також відвідали зоокуток, розташований у південній частині Гідропарку «Топільче». Тут діти побачили фазанів, павичів, поні, кіз, коней, страусів та інших представників фауни, мальовничі острівці, канали і водойми з декоративними водоплавними птахами, побудовані будиночки і вольєри для тварин.

Повертаючись назад, не обминули і дитячий майданчик, який ряснів дітворою. Ми вирішили приєднатись до них. По дорозі завітали у піцерію «Добра піца». Посмакувавши смачненькою піцою та картоплею фрі, учні, учителі та батьки, переповнені хорошим настроєм, прощались з Тернополем.

Трішки втомлені, але задоволені, щасливі, вражень море, мандрівники повернулися до рідного Золочева.

                                                                             Класний керівник 4-Б класу
Кудерявець О. Б.



« повернутися

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень