A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ з питань освіти, молоді і спорту Золочівської міської ради Золочівського району Львівської області

Мовний табір «Rainbow English» у Заставненському НВК

Дата: 21.06.2019 15:03
Кількість переглядів: 125

Ось і настала довгоочікувана літня пора! Учні 5-6 класів Заставненського НВК зустріли це літо у ролі учасників мовного табору «Rainbow English».

Це була  чудова можливість провести літні канікули весело та пізнавально, поєднавши комфортний відпочинок з вивченням англійської мови.

Керівник табору Мельниченко М.М., соціальний педагог Савчинська Н.С., педагог-організатор Ярем М.Я. піклувалися про створення сприятливих умов для відпочинку дітей, толерантної атмосфери для розкриття їх творчих здібностей. Для кожного тут знайшлося щось цікаве: брали участь у вікторинах, тренінгах, змагалися,  вирізали, розв’язували тести,  відпочивали і навіть мандрували. Рольові ігри, граматичні вправи, вивчення нових слів, читання  передбачали створення доступної можливості вивчення англійської мови для всіх учасників табору. Слід зазначити, що юні знавці англійської мови були дуже активними у різних видах діяльності, уміло працювали у групах та парах, отримуючи масу позитивних емоцій.

Діти з нетерпінням чекали кожен новий день, оскільки для них було передбачено екскурсії  до зоопарку «Лімпопо» у с. Меденичі та дельфінарій «Оскар» у м. Трускавець.



« повернутися

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень