A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ з питань освіти, молоді і спорту Золочівської міської ради Золочівського району Львівської області

Відкрийте для себе Україну

Дата: 25.06.2019 12:11
Кількість переглядів: 107

Як багато прекрасних місць є на Україні, скільки всього незвичайного і дивного навколо. Подорожувати Україною – значить розкривати секрети історії своєї країни, милуватися її краєвидами.
22-23 червня 2019 року учні 9 класу Білокамінського НВК під керівництвом класного керівника Чайківської Н. І. відкрили для себе цікаві куточки Поділля.


Перша зупинка - державний історико-культурний заповідник «Межибіж».   У відреставрованих залах діти оглянули експозиції, що висвітлюють теми з історії, етнографії, іконопису, музей Голодомору.

А далі Вінниця.  Екскурсія у національний музей-садибу М.І.Пирогова, видатного українського науковця, хірурга та педагога. Оглянули експозиції про його життя та діяльність. Цікаво було в музеї-аптеці,  з інтер'єрами приймальні та операційної часів хірурга.

Вечірня Вінниця зачарувала світломузичним фонтаном ROSHEN на набережній Південного Бугу.

Є в Україні місця, де відпочивають очі і душа, де панує безтурботна велич природи – це Уманський Національний дендропарк «Софіївка».
Діти приємно провели час наодинці з природою. Мальовничі пейзажі з гротами, скелями, джерелами, водоспадами, скульптурами занурили всіх у світ античних легенд. В окремих каменях і рослинах вдало матеріалізовані старогрецькі міфи про богів…

Впевнені, що поїздка запам'ятається надовго. Подорожуйте і дізнаєтесь багато нового!

Заступник директора з виховної роботи
Макогін М. П.

 



« повернутися

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень