A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ з питань освіти, молоді і спорту Золочівської міської ради Золочівського району Львівської області

День Конституції України у Золочівському ДНЗ №3 "Сонечко"

Дата: 03.07.2019 15:03
Кількість переглядів: 1312

Конституція України – це найголовніший державний документ, який захищає права і свободи всіх громадян нашої єдиної країни, не залежно від того, в якому регіоні ми живемо і якою мовою виховуємо своїх дітей.
27 червня 2019 р. у Золочівському ДНЗ № 3 «Сонечко» відбулося урочисте загальносадове свято з нагоди Дня Конституції «Нехай ми ще малята, та про Конституцію України маємо знати».

Розпочалося воно з «Гімну України», який урочисто виконали вихованці, працівники закладу та батьки. Ведучі свята, вихователі Болюбаш І.Б. та Муц І.В., намагались донести до дітей  усю велич  свята та розуміння головного Закону країни. Музично – літературний захід супроводжувався  чудовим декламуванням віршів  про  Конституцію України, права та обов'язки кожної дитини, основні символи нашої держави; діти завзято виконували таночки («Дружба», «Одна калина»,    «Ми - маленькі українці»), співали пісні («Мамине сонечко», «Україна», «День Конституції» та ін.); грали в ігри: «Ім’я по - українськи», «Назви право» тощо. Музичний супровід свята здійснювала Кравець Н.Б. Вихованці продемонстрували свої знання прав та обов’язків,  називали символи України, розповідали присутнім про свою родину. Родзинкою святкових урочистостей стала пісня "Десь по світу" у виконанні педагогів. Свято супроводжувалось  відео презентацією, яка доповнювала його і допомагала малятам краще засвоїти здобуті знання та почерпнути щось нове.

Саме на таких заходах вихованці дошкільного закладу вчаться любити свою Батьківщину - Україну,  у них формується своя громадянська позиція, національна гідність. Наші діти живуть з вірою і надією у серці, що в Україні запанує мир, спокій і злагода.

Я – українець. Є у мене право
На рідну мову та свою державу,
На гордий прапор  золотисто – синій,
На щастя жити у такій країні.

З Днем Конституції, рідна Україно!

Вихователь
Муц І. В.



« повернутися

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень