A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ з питань освіти, молоді і спорту Золочівської міської ради Золочівського району Львівської області

Новини

Герої не вмирають

Учні та педагогічний колектив  Бортківської ЗОШ І-ІІ ст. вшанували пам’ять Героїв Небесної Сотні.

14:47 04.03.2019

Семінар-практикум «Організація і проведення спортивних туристських походів з учнівською молоддю»

Вкотре організатори Львівського обласного центру краєзнавства, екскурсій та туризму учнівської молоді запросили відчути дух Карпат активних учасників туристичних походів.

14:23 04.03.2019

Поетична свічка «Зорій повік між нами, Лесю Українко!»

25 лютого, у  день народження  геніальної дочки українського народу  Лесі Петрівни  Косач, вихованці літературно-краєзнавчого гуртка Жуківської ЗОШ І- ІІ ст. (керівник Марія Рибка) спільно із сільським бібліотекарем М. Лилик  з  метою вшанування пам’яті і популяризації  творчості поетеси, розвитку  навичок виразного читання; виховання кращих рис характеру, моральної стійкості та любові до рідного краю здійснили заочну мандрівку життєвим і творчим шляхом митця, переглядаючи  презентацію «Тобі, наша Лесю -148!».

12:33 04.03.2019

Розквітай, рідна українська мово!

Щороку 21 лютого народи нашої планети відзначають Міжнародний день рідної мови. Урочисте святкування цієї величної дати відбулося і у Вороняцькій ЗОШ I-III ступенів.

12:16 04.03.2019

Калейдоскоп вражень «У країні рідної мови»

Міжнародний день рідної мови відзначають усі культурні люди, які усвідомлюють, що мова є безцінним надбанням людства. У кожного народу є своя мова, яка для нього найрідніша і найдорожча.

11:56 04.03.2019

Мовознавче асорті «Шануймо рідне слово»

21 лютого у всьому світі відзначається Міжнародний день рідної мови. У кожного народу є своя мова, вона для нього найрідніша і найдорожча. Кожна людина має право розмовляти і мислити рідною мовою. Скільки гарних та душевних слів вже сказано про неї. Та щороку в лютому ми знову і знову не втомлюємося прославляти її та висловлювати їй свою подяку. З нагоди цього свята у Колтівській ЗОШ І – ІІІ ступенів  було проведено мовознавче асорті «Шануймо рідне слово».

11:48 04.03.2019

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень