A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ з питань освіти, молоді і спорту Золочівської міської ради Золочівського району Львівської області

Новини

Журавлиний ключ Небесної Сотні

З метою вшанування пам’яті Героїв Небесної Сотні, а також виховання в дошкільників любові до Батьківщини, патріотичної свідомості, бажання стати гідними громадянами України, в Золочівському ДНЗ №3 «Сонечко» відбувся захід–реквієм «Журавлиний ключ Небесної Сотні» (музичний керівник Коропатніцька В. Ю.), який розпочався  піснею “Плине кача...”.

14:35 01.03.2019

Відкритий урок з української мови в 7 класі Скварявської ЗОШ І-ІІІ ст.

22 лютого 2019 року директором Скварявської ЗОШ І-ІІІ ст. для учителів було проведено відкритий урок з української мови в 7 класі на тему «Коми при дієприслівниковому звороті і одиничному дієприслівнику».

12:19 01.03.2019

Міжнародний день рідної мови

Рідна мова – це мова народу, вона передає досвід пращурів для нащадків. Це – скарбниця народної мудрості, криниця живої води, невичерпне джерело добра, нескінченна річка слів, струмочок надії. 21 лютого відзначається Міжнародний день рідної мови. Долучилися до святкування цього свята й учні другого класу Заставненського НВК.

12:07 01.03.2019

Лінійка-реквієм «А Сотня відлетіла в небеса...»

Члени учнівського самоврядування Заставненського НВК спільно з педагогом-організатором Ярем М. Я. підготували лінійку-реквієм «А Сотня відлетіла в небеса…»,  приурочену пам’яті Героїв Небесної Сотні.

11:55 01.03.2019

Ангели небес...

У день пам’яті героїв Небесної Сотні школярі початкової школи Заставненського НВК вшанували Ангелів небес, обговорили трагічні події на Майдані, поділилися своїми враженнями та подякували Героям за їхню мужність і відвагу.

11:32 01.03.2019

Зірка дошкілля

Дай Боже, вчення Русової осягнути І свічечку добра дитині  дарувати… Один з освітніх напрямів у Золочівському ДНЗ №3 «Сонечко» спрямований  в інноваційному режимі, який передбачає постійний пошук неординарних форм організації освітнього процесу. Практика роботи з національного розвитку малого українця довела ефективність технологій проектування навчання і виховання  дошкільнят за ідеями С. Русової.

11:15 01.03.2019

Відзначення Міжнародного Дня рідної мови у Жуківській ЗОШ І-ІІ ст.

З метою поглиблення  знань  учнів про історію розвитку української мови, її значення в житті людини, про роль зошита в навчанні, важливість грамотного та охайного  їх ведення; розвитку  пізнавальних інтересів  та творчих здібностей учнів, їх ініціативності; виховання любові до навчання, поваги  до народу, його історії, до рідної української мови учнями 5-9 класів й спільними зусиллями  вчителя-словесника Марії Рибки та бібліотекаря сільської бібліотеки  Мирослави Лилик проведено гарне свято «Ти моя чудова, прадідівська рідна мова».

10:21 01.03.2019

Лунай прекрасна наша мово!

До відзначення Міжнародного дня рідної мови долучилась вся шкільна родина Білокамінського НВК.

09:58 01.03.2019

урок пам’яті та мужності «У нашій пам’яті вони назавжди залишились»

«У нашій пам’яті вони назавжди залишились» під такою назвою 20 лютого 2019 року пройшов  урок пам’яті та мужності приурочений Героям Небесної Сотні. Захід розпочався виконанням Державного Гімну України.

09:50 01.03.2019

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень