A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ з питань освіти, молоді і спорту Золочівської міської ради Золочівського району Львівської області

Новини

Дружба єднає щирі серця у Заставненському НВК

Там, де панує любов, буде й дружба. Ці поняття нероздільні. Це як абетка життя… Як часто в нескінченній низці сірих одноманітних днів ми втрачаємо й знаходимо найясніші високі почуття. Допитливі школярики четвертого класу Заставненського НВК замислилися  про щире значення настільки звичних для усіх слів, як «любов»  та «дружба», тож класний керівник  Колтун Л. В. запропонувала своїм вихованцям  помандрувати країною Дружболюбові…   

10:09 25.02.2019

ГОДИНА ПАМ’ЯТІ ГЕРОЇВ НЕБЕСНОЇ СОТНІ  «МИ ПАМ’ЯТАЄМО…»

20 лютого 2019 року учнями 8 класу Словітського НВК було організовано та проведено інформаційний захід «Ми пам’ятаємо…»,  метою якого було вшанування героїв Небесної Сотні, виховання поваги до  Батьківщини, виховання патріотичної свідомості  та виховання  учнів у національно–патріотичному дусі.

16:19 22.02.2019

Петро Турчин – переможець конкурсу «Читців поезії П. Куліша»

20 лютого 2019 року в Золочівській ЗОШ І-ІІІ ст. № 2 відбувся конкурс «Читців поезії П. Куліша», у якому взяв участь учень 10 класу Скварявської ЗОШ І-ІІІ ст. Турчин Петро. За результатами даного конкурсу він зайняв І місце у  номінації «Пісня», з чим його і вітаємо.

16:04 22.02.2019

Інтелектуальний турнір «Що? Де? Коли?»

З метою популяризації інтелектуальних ігор, виявлення інтелектуальної еліти серед учнів, 19 лютого 2019 року у Поморянській ЗОШ І-ІІІ ступенів відбувся окружний етап інтелектуальної гри «Що? Де? Коли?», у якому брали участь команди учнів Поморянської ЗОШ І-ІІІ ступенів, Полянського НВК та Плугівського НВК.

15:13 22.02.2019

Семінар-практикум  для учителів початкових класів та математики «Нова українська школа:  Сучасні технології в роботі вчителя»

21 лютого 2019 року на базі Великовільшаницької ЗОШ І-ІІІ ст. відбувся семінар-практикум  для учителів початкових класів та математики «Нова українська школа:  Сучасні технології в роботі вчителя». Взяли участь у роботі практикуму педагоги із Глинянського, Словітського та Великовільшаницького освітніх округів.

14:56 22.02.2019

Пам'яті Небесної Сотні

20 лютого 2019 року у Полянському НВК з метою вшанування пам’яті патріотів, які поклали своє життя за свободу та незалежність Батьківщини,  класним керівником Марець Ольгою Богданівною та учнями 7 класу було проведено лінійку-реквієм “Пам’яті Небесної Сотні”.

12:43 22.02.2019

семінар–практикум учителів початкових класів, фізики, шкільних координаторів Міжнародного природничого інтерактивного конкурсу “Колосок”

У Золочівському ОЗЗСО І-ІІІ ст. №2 відбувся семінар–практикум учителів початкових класів, фізики, шкільних координаторів Міжнародного природничого інтерактивного конкурсу “Колосок” на тему “Ресурсний центр“ Колоска” як складова STEM освіти в Україні” за участю кандидата педагогічних наук, доцента кафедри педагогіки ЛОІППО Біди Д. Д..

12:18 22.02.2019

Заняття з елементами тренінгу «Стоп! Булінг»

Певні прояви соціальної нестабільності, що склалися у сучасному суспільстві, зумовлюють зростання різних порушень в особистісному розвитку та поведінці підлітків. Особливу увагу привертає проблема насильства в дитячому середовищі, що отримала назву шкільне цькування, а у міжнародній термінології – булінг. З метою попередження жорстокості серед молоді, профілактики агресивності та правопорушень в учнівському середовищі, практичним психологом Шпиколоського НВК Рибкою С. В. було проведено заняття з елементами тренінгу «Стоп! Булінг».

17:52 21.02.2019

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень