A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ з питань освіти, молоді і спорту Золочівської міської ради Золочівського району Львівської області

Дивовижне поряд

Дата: 14.03.2019 17:20
Кількість переглядів: 105

12 березня 2019 року учні 9-А класу Золочівської ЗОШ І-ІІІ ст. №4 побували на підприємстві ТОВ «Карпатські мінеральні води» у с. Струтин.

Вода – джерело життя і одне із найцінніших багатств людини. Вода є найважливішим елементом життя будь - якого живого створіння на Землі.  Наше здоров’я залежить від якості води, яку ми споживаємо.

Підприємство «Карпатські мінеральні води» - це «молодості кришталеві бризки. Адже, одним із основних принципів підприємства - суворий контроль якості виготовлення продукції на всіх етапах виробництва. На підприємстві встановлено три сучасні швидкісні лінії розливу, які  дають змогу розливати воду в пляшки, не змінюючи її унікального складу.

Зустріч школярів із працівниками компанії , яка  розпочалася переглядом презентації «Карпатські Мінеральні Води», була позитивною та пізнавальною.  Учні багато цікавого дізналися про особливості роботи на виробництві. Нам випала особлива нагода: поспостерігати за роботою дегустаційної комісії. Захоплюючою була екскурсія у виробничий цех, яку провів керівник  п. Михайло Олійник.

«Карпатські мінеральні води» – це потужне підприємство з сучасним обладнанням та системою контролю якості, що відповідають вимогам міжнародних стандартів. Робота на цьому підприємстві цікава, потрібна і престижна.

Педагог-організатор
Мар’яна Тарнавська



« повернутися

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень