A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ з питань освіти, молоді і спорту Золочівської міської ради Золочівського району Львівської області

Екскурсія на підприємство «Електроконтакт Україна»

Дата: 14.03.2019 15:41
Кількість переглядів: 118

14 березня 2019 року учні  9, 11 класу Білокамінського НВК здійснили екскурсію на підприємство ЕКУ.

ТзОВ «Електроконтакт Україна» (скорочено - ЕКУ) — виробник електричних кабельних мереж до автомобілів концернів BMW, General Motors, VW, Daimler; дочірня компанія німецького підприємства «Elektrokontakt GmbH», яке належить французькому концерну Nexans.

Золочівський виробничий підрозділ заснований у 2011 році. Розширення виробничих потужностей ТзОВ "Електроконтакт Україна" відбулося у зв'язку із орендою приміщень колишнього Золочівського радіозаводу. Сьогодні тут працює близько 1000 працівників та виготовляються електричні кабельні мережі для автомобілів Audi, Opel, Mercedes, Porsche. Виробництво здійснюється у цехах № 301, 302, 303, 304, 305, 306, 307.

Майстер виробничого навчання п. Олекса Юрій провів цікаву і змістовну екскурсію по цехах  підприємства. Розповів про підготовку кадрів, вміння і навики необхідні в роботі, соціальний пакет працівників. Школярі відвідали їдальню підприємства.

Дирекція НВК, вчительський та учнівський колективи вдячні працівникам відділу організаційної роботи, інформаційної діяльності та комунікації з громадськістю апарату Золочівської РДА в особі п. Марусин Ольги та п. Чекайло Ганни за організацію профорієнтаційної екскурсії.

Педагог-організатор
Немченко Е. В.



« повернутися

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень