A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ з питань освіти, молоді і спорту Золочівської міської ради Золочівського району Львівської області

Зустріч з воїном АТО

Дата: 15.03.2019 11:27
Кількість переглядів: 89

12 лютого 2019 року учні Струтинської ЗОШ І-ІІ ступенів мали змогу зустрітися з Баб’яком Олегом  Богдановичем, уродженцем  с. Струтин, Золочівського району, Львівської області, 24.09.1987 р.н., воїном АТО, колишнім учнем та випускником  цієї школи.

Зу

Він був у бойових діях, а саме:

  • Луганська обл.  м. Сватове – 20 грудня – 23 лютого 2014 – 2015 р.
  • Харківська обл. м.Чугуїв – 3 липня – 4 вересня 2014 р.

Саме  такі хлопці кожного дня жертвують своїм життям, здоров’ям. Вони  терплять страшний біль у тілі, коли поранені, втрачають багато часу, який могли б провести зі своєю родиною. Воїни намагаються хоча б якось виживати в жахливих умовах, триматися в сильний мороз, терпіти невимовну спеку.

Сльози виступають на очах, коли розумієш, що ці хлопці жертвують собою заради Батьківщини. Це справжні патріоти!  Вони не тікають з країни, не переховуються, а відважно йдуть у зону АТО і воюють за незалежність Батьківщини.

Цінуймо нашу Україну й тих людей, що готові віддати все заради світлого майбутнього. Патріотизм - це щира любов до держави. Люди повинні розвивати свою країну. Лише та людина, яка готова піти на жертви заради Батьківщини, робить внесок у розвиток своєї країни, не тікає від труднощів, допомагає державі, може називатися справжнім патріотом.



« повернутися

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень