A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ з питань освіти, молоді і спорту Золочівської міської ради Золочівського району Львівської області

Новини

Скажи – «НІ!» булінгу

Останнім часом все більшого поширення в учнівському середовищі набуває таке явище як булінг. Тому з метою попередження насильства психолог Ремезівцівського НВК провела годину психолога «Скажи – «НІ!» булінгу» з учнями початкових класів.

17:34 04.03.2019

Видатні поети ніколи не залишають нас. Вони відходять у безсмертя

Під таким гаслом у початковій школі Заставненського НВК  допитливі чомусики-школярики, перегортаючи одна за одною сторінки усного журналу «Вічно  живе  слово», присвяченого творчості  геніальної доньки українського народу Лесі Українки, були приємно здивовані, адже про цікаві і незвичні факти з незвичайного життя поетеси вони почули вперше. 

17:02 04.03.2019

Світ українського слова

У Новоселищній ЗОШ І-ІІ ст. відбулася тематична лінійка, брейн-ринг, присвячені Міжнародному дню рідної мови.

16:48 04.03.2019

Участь в обласному конкурсі  творчо-пошукових робіт  «Тривимірний простір слова: мова, література, мистецтвознавство»

Вихованка літературно-краєзнавчої секції Золочівської МАН, учениця Жуківської школи Рибка Ярина зайняла ІІ місце в обласному конкурсі  творчо-пошукових робіт  «Тривимірний простір слова: мова, література, мистецтвознавство». Тема творчо-пошукової роботи Ярини Рибки: «Неповторний персоніфікований образ України у вірші «Задивляюсь у твої зіниці…» Василя Симоненка».

16:29 04.03.2019

Літературна вікторина

Є люди, як свічки,- згорають, відходять у небуття. Є люди, як зірки, - горять і світять все життя. Зіркою такої величини для всіх українців є поетеса Леся Українка.

16:08 04.03.2019

Акція «Українські моряки ­– мужні та нескорені» у Словітському НВК

Третій місяць поспіль увага українського суспільства прикута до долі військовополонених моряків, захоплених російською стороною у Керченській протоці. 25 лютого 2019 року  у Словітському НВК відбулась акція «Українські моряки ­– мужні та нескорені».

15:54 04.03.2019

Урок патріотизму «О, Криме рідний, в серці смуток!» у Шпиколоському НВК

П'ять років тому, 26 лютого 2014 року відбулися багатотисячні мітинги кримських татар проти анексії Криму. Учні 6, 8 класів Шпиколоського НВК мали можливість переглянути документальний фільм, оснований на подіях останніх років на півострові.

15:47 04.03.2019

Ти моя чудова – прадідівська рідна мова!

З метою поглиблення знань учнів про історію розвитку української мови, її значення в житті людини, про роль зошита в навчанні, важливість грамотного та охайного їх ведення; розвитку пізнавальних інтересів та творчих здібностей учнів, їх ініціативності; виховання любові до навчання, поваги до народу, його історії, до рідної української мови учнями 5-9 класів Жуківської ЗОШ І-ІІ ст. й спільними зусиллями вчителя-словесника та бібліотекаря сільської бібліотеки Мирослави Лилик проведено гарне мовне свято.

15:39 04.03.2019

Навчання з надання першої медичної допомоги

У Золочівській ЗОШ І – ІІІст. № 3 відбулося навчання з надання першої медичної допомоги при епілептичних станах та майстер–клас, як правильно проводити штучне дихання. Навчання проводили представники Золочівського Військового госпіталю Навчального центру Національної Гвардії України.

15:03 04.03.2019

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень