A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ з питань освіти, молоді і спорту Золочівської міської ради Золочівського району Львівської області

Тиждень цікавої математики, фізики, інформатики

Дата: 07.03.2019 12:21
Кількість переглядів: 77

З 25 лютого по 01 березня у Білокамінському НВК пройшов тиждень цікавої математики, фізики, інформатики.

Було проведено бінарний урок за технологією квесту з математики та інформатики у 5 та 6 класах на тему «Шляхами математики та інформатики», який провели учителі Козич Н. І., Вітковська М. П. та Вітковський П. Ю. Учні шукали завдання на кожному етапі у різних місцях кабінету інформатики за певними підказками, потім виконували його, а результатом був пошук ключа до квест-кімнати. Змагання пройшло жваво і весело – ключ знайшли: радості не було меж!

Між учнями 8 і 9 класів проведено фізичний турнір у номінаціях «Сила. Розум. Кмітливість.» У кожній номінації діти виконували завдання різного типу: пазли на встановлення формул, пояснення фізичних явищ та експериментів, які проводив учитель фізики Козич Василь Романович. Перемогла команда 9 класу.

Найбільш захопливо відбулося фізичне казино для учнів 8-11 класів. В кожному геймі учні розв’язували завдання на знання законів фізики та пояснення фізичних явищ, формул, термінів, позначень. Перемогла команда 8 класу.

Для учнів 4-7 класів проведено математичний ранок «Цікава математика» учителем математики Вітковською М. П.  Усі присутні зрозуміли, що математика цікава, весела та потрібна усім наука.

Заходи, проведені вчителями, були направлені на створення умов для реалізації творчих здібностей учнів, активізацію та розвиток пізнавального інтересу до математики, фізики та інформатики.

Предметний тиждень сприяв розвитку зацікавленості учнів у вивченні предметів та дав змогу провести цікаве, змістовне і корисне дозвілля.

Учитель фізики та інформатики
Козич Н.І.

 



« повернутися

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень