A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ з питань освіти, молоді і спорту Золочівської міської ради Золочівського району Львівської області

Методичний день у ДНЗ № 7 "Веселка"

Дата: 07.03.2019 12:42
Кількість переглядів: 125

28 лютого 2019 року в Золочівському  ДНЗ № 7 "Веселка" видався днем плідним, конструктивним, переповнений  новими враженнями та цікавим досвідом колег. Педагогічні працівники взяли участь у колективному перегляді інтегрованих  занять: «Мандрівка в країну сенсорики» - вихователь Гадевич Н. В. (молодший дошкільний вік), «На гостини до Лесі Українки» - вихователь Назар Г. В. (старший дошкільний вік).

В останній день зими, молодші дошкільнята групи «Барвінок», разом із вихователем Гадевич Н.В., побували у казковому лісі, моделювали сюжет казки «Рукавичка» за допомогою силуетів героїв; з різнокольорових геометричних фігур колективно  створили візерунок, щоб прикрасити житло для звірят, пограли дидактичну гру «Впізнай за голосом», працювали з сенсорними коробками.

Вихователь старшої групи «Ромашка» Назар Г. В. запросила дошкільнят у царство красивого, мудрого, правдивого і чуйного, сильного і ласкавого, доброго і мужнього слова,  у царство поезії Лесі Українки. Дошкільнята продемонстрували глибокі знання про поетесу та її творчість. Зворушливо, емоційно, душевно діти читали вірші, грали в улюблену гру Лесі «Подоляночка», дидактичну гру «Торбинка запитань» та із старанням конструювали казку «Біда навчить».

Цей день став унікальною можливістю спілкування з однодумцями, можливістю ознайомитися з новими доробками колег та побачити себе на фоні інших фахівців.



« повернутися

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень